Close sidebar
Close sidebar

Crimă terifiantă în Dâmbovița! Un bătrân şi-a îngrozit vecinii, noaptea trecută

Un bărbat în vârstă de 59 de ani din Dâmbovița a fost ucis, în noaptea de vineri spre sâmbătă, cu mai multe lovituri de topor, de către un bărbat pe care îl ajuta în gospodărie. După crima oribilă, bătrânul de 80 de ani a sunat la 112.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Potrivit Poliției Dâmbovița, barbatul în vârstă de 80 de ani din comuna Ulmi a băut, vineri seara, alături de bărbatul de 59 de ani care îl ajuta în gospodărie.

După mai multe pahare s-ar fi iscat o ceartă, iar bărtrânul este bănuit că a pus mâna pe topor și și-a lovit în cap prietenul de pahar.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Copilul căzut pe 13 ianuarie într-un puţ din provincia spaniolă Malaga a fost găsit mort

„Victima, în vârstă de 59 de ani, este tot din comuna Ulmi, și îl ajuta pe autor la treburile gospodărești. Se fac cercetări sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul PJ Dâmbovița, urmând a se propune măsuri legale.

La acest moment, autorul are calitatea de inculpat, aflându-se în stare de reținere”, au spus polițiștii din Dâmbovița, potrivit mediafax.

Trupul victimei a fost transportat la Serviciul de Medicină legală pentru efectuarea necropsiei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI