Leonarda Cianciulli este o criminală care a speriat o planetă întreagă. Ea este născută în naul 1893, în orașul Montella- Italia. În anul 1930, ea era căsătorită și avea un magazin în orașul Corregio. Individa era populară în comunitate și avea mulți amici. Apropiații spuneau despre ea că este amabilă, cu un caracter puternic și o bună mamă pentru cei patru copii.

Citeste si: Crimă înfiorătoare: o copilă, în vârstă de șase ani, a fost înjunghiată

Totuși, femeia era un om foarte superstițios. Ea a fost atenționată de o vrăjitoare că fiii săi se află în pericol de moarte. Leonarda credea în astfel de lucruri, mai ales că experiențele anterioare au făcut-o să dea crezare unor astfel de profeții.

Copilăria Leonardei Cianciulli

Leonarda a avut o copilărie grea. Nu a fost iubită de mama ei, deoarece a fost făcută din pricina unui viol. Femeia s-a căsătorit în anul 1914 cu Raffaele Pansardi. Se pare că mama ei a blestemat-o, deoarece nu era de acord cu legământul dintre cei doi. Relația dintre ea și soțul ei a fost una dezastruoasă. Ea a avut 17 sarcini, trei avorturi spontane, iar zece copii au decedat în primii ani din viață.

Citeste si: Dublă sinucidere în vila Versace, la exact 24 de ani de la asasinarea celebrului designer

criminala leonarda care făcea săpun și biscuiți din cadavre
Leonarda - alături de soțul Raffaele Pansardi.

Femeia se temea apoi pentru viața celor patru copii rămași în viață. Ea avea un fiu preferat pe nume Giuseppe. El urma să intre în armata italiană pentru a se lupta în Al Doilea Război Mondial din 1939.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

criminala leonarda care făcea săpun și biscuiți din cadavre
Criminala care a ucis trei femei.

Leonarda a ajuns să creadă că sacrificiile umane îi va elibera pe copii ei de blestem. Personalitatea prietenoasă a femeii ascundea, de fapt un spirit diabolic.

Ea a omorât trei femei cu o cruzime greu de digerat. Faustina Setti a fost prima victimă. Ea i-a cerut ajutorul Leonardei în găsirea unui soț. Când a intrat în casa femeii, aceasta i-a oferit un pahar de vin otrăvit.

Citeste si: VIDEO| Un tânăr și-a ucis fosta iubită, apoi i-a plimbat cadavrul cu mașina

Atunci, Leonarda a lovit-o cu un topor și i-a dezmembrat trupul în nouă părți. Criminala a declarat: „Am aruncat bucățile într-o oală, am adăugat șapte kilograme de leșie, pe care le cumpărasem pentru a face săpun. Am amestecat până când bucățile s-au dizolvat într-o pastă întunecată, pe care am pus-o în mai multe găleți și am aruncat-o în fosa septică. Sângele care a rămas în chiuvetî, am așteptat până când s-a coagulat. L-am uscat în cuptor și l-am amestecat cu făină, zahăr, ciocolată, lapte, ouă și puțină margarină. Am frământat aceste ingrediente și am făcut biscuiți pe care i-am servit vizitatorilor mei!”.

Apoi au urmat Francesca Soavi și Virginia Cacioppo. Cele două femei au sfârșit într-o oală, la fel ca prima. Virginia era fostă soprană. Pe lângă leșie, criminala a adăugat în oala ei și puțin parfum.

Ea a făcut săpunuri cremoase pe care le-a dăruit vecinilor și prietenilor săi.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Familia ultimei victime a reclamat dispariția la poliție. Oamenii legii au deschis o anchetă și au aflat astfel și despre celelalte dispariții. Leonarda Cianciulli a devenit suspectă deoarece era ultima persoană care le-a văzut pe cele trei victime.

Italianca a devenit ușor principala suspectă. Ea și-a recunoscut crimele. Leonara a primit 33 de ani de închisoare.

Femeia a decedat pe 15 octombrie 1970. Ea a făcut un accident vascular cerebral și a trecut în neființă la 77 de ani.

Citeste si: Surorile care au incendiat-o într-un geamantan pe tânăra găsită la Giurgiu, înregistrate în arest: "Bine i-am făcut c-am omorât-o cu bătaia!"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si