Close sidebar
Close sidebar

Criminalul care a ingrozit Romania, lovitura dura in puscarie! Konstantinos Passaris a implorat pentru mila, insa iata ce i-a facut judecatorul

Konstantinos Passaris este considerat unul dintre cei mai sangerosi asasini din istorie si este cunoscut drept "Fiara din Balcani".

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Konstantinos Passaris este condamnat pe viata in penitenciarul din Gherla dupa ce a jefuit si ucis fara niciun resentiment. Grecul, supranumit "Fiara din Balcani", este unul dintre cei mai sangerosi criminali pe care i-a cunoscut Romania. El a fost condamnat in 2003 la inchisoare pe viata, in urma unui dublu asasinat si a unui jaf armat comis in noiembrie 2001 la casa de schimb "Petit Bijou", din Bucuresti. Anterior, el fusese condamnat si in Grecia pentru 18 fapte penale, dintre care cinci omoruri.

Este atat de periculos incat de fiecare data cand era transportat la Tribunal, Passaris era legat cu lanturi.

Recent, Passaris a cerut sa fie lasat in regim semideschis, invocand faptul ca are un comportament exemplar in penitenciarul Gherla, judecatorul i-a respins insa cererea. Infuriat, criminalul l-a dat in judecata pe magistrat sperand ca instanta ii va da dreptate. Zilele trecute, insa, Passaris a aflat ca cererea i-a fost respinsa, scrie spynews.ro.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Acestea sunt cele mai cunoscute faradelegi comise de Kostas Passaris, un criminal cu sange rece condamnat la puscarie pe viata in Romania:

- agresare cu cutitul a unui coleg la 13 ani

- la 14 ani este prins avand cocaina asupra sa destinata comertului

- la 15 ani este arestat pentru prima data pentru furt (este inchis intr-un centru de reeducare unde il cunoaste pe romanul Nicolae Gorea care avea legaturi cu lumea interlopa romana).

-la 19 ani in anul 1994 intra in armata mai mult pentru a scapa de puscarie, dar in prima permisie fura din nou, fiind inchis in inchisoarea armatei de unde evadeaza in 1996.

-se reintalneste cu Gorea si impreuna cu inca 2 romani formeaza o banda care timp de cateva luni terorizeaza capitala greaca prin jafuri schimb de focuri cu politia.

- 19 Februarie 2000 are loc un schimb de focuri intre banda lui Passaris si politistii eleni, unul dintre romani este ucis, 3 politisti sunt raniti, dar Passaris reuseste sa scape, fiind prins intr-o

cafenea dupa 3 zile, tot in aceiasi zi romanul Gorea este impuscat mortal de catre politie in timpul unui jaf. Nicolae Gorea era ca un frate pentru Passaris.

- 11 Mai 2001 Kostas, cum ii zic prietenii, ucide din nou, o bulgaroaica de 21 ani este impuscata in cap, se pare ca stia prea multe despre Passaris. La cateva ore dupa crima, impreuna cu Popa dau 2 jafuri in portul Orasului Pireu, politia se ia dupa urmele lor, are loc un schimb de focuri, dar cei 2 reusesc sa scape.

- 24-25 Noiembrie executa cu sange rece 2 angajati ai casei de schimb valutar Petit Bijou de pe bulevardul Magheru, fura jumatate de miliard de lei vechi si se face nevazut impreuna cu o femeia martora la acest groaznic eveniment. Este identificat si prins in timp record, 2 zile, fiind ulterior condamnat la inchisoare pe viata. Unul dintre cei ucisi era un student care lucra pentru a-si plati chiria. Cand a vazut ca se trage el si-a acoperit fata cu palmele. Glontul a trecut fix prin mana sa si l-a nimerit in cap.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI