Cu toate că a trecut mai bine de o săptămână de la descoperirea macabră, anumite detalii încă le dau bătăi de cap polițiștilor: arma care i-a luat viața Georgetei nu a fost încă găsită, iar anchetatorii nu au încă un suspect principal.

Miercuri, 7 decembrie 2022, ancheta efectuată de carabinierii Compagniei di Paternò a dus la audierea a două persoane. Aceștia ar putea să-i ajute pe polițiști să deslușească puzzle-ul crimei macabre.

Locuințele celor două persoane au fost percheziționate de anchetatori, dar nu există încă niciun suspect. Chiar dacă probele strânse până în prezent nu au o certitudine absolută, ipoteza unei crime de natură pasională pare să câștige tot mai mult teren.

Citește și: Un bărbat care și-a împușcat iubita în Italia a fost prins la Arad

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Polițiștii încă așteaptă probele și din examinarea autopsiei trupului neînsuflețit al Georgetei care a fost efectuată marți, 6 decembrie 2022, dar și din constatările care au fost examinate la locul crimei de către departamentul științific al carabinierilor.

Oamenii legii trebuie să stabilească care este motivul care a dus la o asemenea tragedie.

Georgeta, românca în vârstă de 43 de ani era muncitoare la fermă

Colegii Georgetei au fost cei care au fost cei care au alertat autoritățile, joi 1 decembrie 2022, după ce au găsit-o fără suflare în casă. Au sunat-o în disperare, fără să primească niciun răspuns. Așa că, știind foarte bine că Georgeta este o persoană punctuală, au devenit îngrijorați. Nu în ultimul rând pentru că, le-au mărturisit ei anchetatorilor, aceasta suna întotdeauna înapoi când nu putea răspunde sau mai ales când nu putea ajunge la muncă. 

Citește și: Un turist s-a arătat impresionat de camera închiriată în Cluj. Ce a găsit bărbatul la cazare

Femeia era despărțită de soț și avea o fiică în orașul natal. Georgeta lucra ca muncitor agricol și locuia într-o cabană la țară, în apropierea unei ferme din oraș.

Citește și: Doi români au fost snopiți în bătaie de concubinul fiicei lor. Au ajuns în stare gravă la spital


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si