Acum 22 de ani, Cristi Borcea a terminat liceul la Fierbinti. La acel moment, Borcea era deja director de marketing la Dinamo, desi nu absolvise liceul. Pina in 1986, Borcea a fost elev la „Industrial 26”, insa si-a intrerupt studiile in clasa a 10-a. El si le-a reluat dupa Revolutie, cand s-a inscris la un liceu din satul Fierbinti, localitate devenita celebra datorita serialului „Las Fierbinti”.

Cristi Borcea a terminat liceul la Fierbinti:  "Noua ne-a zis ca este fotbalist la Dinamo"

„Borcea si-a terminat studiile liceale la Grupul scolar Agricol (G.s.A) "Republica Cuba" din localitatea Fierbinti (Ialomita). Numele vine de la infratirea cu un liceu din Cuba care la rindul sau se numea "Fierbinti", a relatat Gazeta sporturilor. Reporterii Gazetei s-au deplasat la Fierbinti, unde a terminat Borcea liceul. Directorul Gica Maftei a rememorat:  "Noua ne-a zis ca este fotbalist la Dinamo. Abia cind a ajuns in fata comisiei de la bacalaureat a recunoscut cu ce se ocupa”.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Cristi Borcea a terminat liceul la Fierbinti:  „Ii placea cartea cum ii place ochiului sarea"

Cand era director la Dinamo, Cristi Borcea a terminat liceul la Fierbinti.  „Chiar se grabea sa prinda avionul echipei care pleca in Franta si cursa aceea a intirziat jumatate de ora pina a ajuns el la Otopeni. Borcea era un baiat linistit, care venea la cursuri alaturi de alti 6 colegi, toti ingramaditi intr-o Dacia verde.

Puneau bani de benzina prin rotatie”, a mai spus directorul liceului, completat de directorul adjunct Stoica:  „Era un elev mediocru. Cred ca-i placea cartea cum ii place ochiului sarea”.

 

Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si