Pentru ca are nevoie sa-si curete organismul, Cristi Borcea va face o cura de detoxifiere. Dupa ce s-a insurat cu Valentina Pelinel, Borcea a spus ce va face in vacanta:  „Luna de miere o s-o facem la psihologie-psihiatrie. Plecăm mâine la Bodrum, avem opt zile acolo, unde o să urmez un tratament de toxi…, problemele pe care le am şi, după aceea, vom veni în România”. De fapt, Borcea se va supune unei cure de detoxifiere la Bodrum, statiune renumita pentru clinicile care activeaza in acest domeniu.

Cristi Borcea va face o cura de detoxifiere:" Veti primi toti nutrientii de care are nevoie corpul dumneavoastra" 

De regula, programele au o durata cuprinsa intre 4 si 21 de zile care se bazeaza pe consumul de sucuri fresh de fructe si legume.  „Durata standard este de 7 zile. In timpul acestui program primiti shake-uri ce contin diferite mixuri pentru detoxifierea organismului la anumite ore. Veti primi toti nutrientii de care are nevoie corpul dumneavoastra si nu vi se va face foame desi nu consumati hrana solida. Neconsumand mancare solida, veti da sansa corpului dumneavoastra sa se relaxeze si sa se curate la nivelul intestinului, la fel si sistemul sangvin si limfatic”, se arata in oferta clinicilor din Bodrum.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cristi Borcea va face o cura de detoxifiere:  „Suprafata interna a intestinului mare se va regenera"

„Suprafata interna a intestinului mare isi va reveni si se va regenera. Ficatul, care in mod normal este ocupat cu digestia de 3-6 ori pe zi, va avea timp sa se relaxeze. Pancreasul se va relaxa deasemenea, deoarece nu va avea nevoie sa produca insulina.

Deoarece noi toxine nu vor mai patrunde in corpul dumneavoastra, toxinele vechi vor fi eliminate. Detoxifierea naturala a corpului dvs va fi stimulata cu activitati aditioanale cum ar fi: tehnici de respiratie, yoga, sauna, masaj, curatarea colonului, periajul uscat si umed al pielii dumneavoastra”, se mai scrie despre tratamentele de detoxifiere.

Cristi Borcea va face o cura de detoxifiere. Va fi supus unei terapii cu ozon

Se stie ca Cristi Borcea va face o cura de detoxifiere, care il va costa aproximativ 2500 de euro pentru o saptamana. In oferta mai sunt  „doua intrari  la Baia turceasca incluzand masaj cu spuma si exfoliere, 14 Masaje, 3 Sesiuni hidrocolon, 5 Sesiuni de terapie cu ozon, 2 Implanturi cu iarba de grau, 2 Terapii cu Vitamina C 7,5 g, 7 Zile Suc de curatare a ficatului, 4 Haloterapii( camera cu sare), 2 Tratamente cu masca faciala, 6 Sesiuni Microplus, 1 Antrenament Red Cord, 2 Sesiuni de dezvoltare emotionala, analize ale sangelui, o Consultatie Ayurveda”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si