În același dosar în care e vizat fostul Primar al Constanței au fost judecate 36 de persoane, între care fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, Dragoş Săvulescu, fost acţionar al echipei de fotbal Dinamo Bucureşti şi foşti angajaţi ai Primăriei Constanţa.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: Cristi Borcea, surprins la mall alături de Valentina Pelinel! Sarcina a schimbat-o total pe soția miliardarului

Sentința a fost pronunțată de Înalta Curte de Casație și Justiție și este definitivă.

Citeste si: Adevărul despre celula în care a stat Borcea la închisoare! S-a aflat totul la şase luni de la eliberarea din detenţie! ”Dacă nu erai atent şi te întorceai, spărgeai faianţa” 

Procurorii ceruseră condamnări uriașe

Un procuror DNA a cerut la începutul lunii ianuarie la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, condamnarea fostului primar al municipiului Constanţa Radu Mazăre la o pedeapsă orientată spre maxim pentru infracţiunile comise, respectiv 15 ani de închisoare, în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanţa, Mamaia, plajă şi faleză.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si