Prezent într-o emisiune TV, Cristian Jitaru a mărturisit că fosta iubită l-a căutat și a vorbit despre o posibilă împăcare.

Mona și Cristian aveau împreună o pisică pe care au găsit-o pe stradă, când se aflau în vacanță. Cei doi au decis să o adopte, iar după ce și-au spus „adio”, pisica a rămas la Cristian, care după o perioadă a pierdut-o.

Mona a sesizat că fostul ei iubit nu mai postează nimic pe rețelele de socializare cu pisica, fapt pentru care l-a contactat pe Cristian pentru a-l întreba ce s-a întâmplat. Discuția a degenerat, iar Mona i-a mărturisit lui Cristian că îi duce dorul. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Puterea Dragostei se mută la București

Se împacă cei doi?

Întrebat despre o șansă de a forma din nou un cuplu, oricât de mică, Cristian Jitaru a avut o reacție care a pus pe toată lumea pe gânduri. Fostul concurent nici nu a confirmat, dar nici nu a infirmat, însă a izbucnit copios în hohote de râs.

„Da, am pierdut pisica. Mona ma mai întreba la o săptămână-doua ce face pisica, iar de curând i-am dat vestea trista ca nu mai este. Era un pui, îl găsisem la mare. Cred ca e la cineva în casa. Mi a scris Mona și mi a zis ca nu am mai pus niciun story cu pisica, iar asa am anuntat-o ca am pierdut-o.(...) Din vorbă în vorbă, a spus ca ii este dor de mine”, a spus Cristian Jitaru.

Citeste si: Parcă sunt surori! Cât de frumoasă este mama Roxanei Buzoiu de la „Puterea Dragostei”

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si