Close sidebar
Close sidebar

Cristi Marinescu, provocat la un striptease ,,de un milion de vizualizari" în casa "Puterea Dragostei" (VIDEO)

Cristi Marinescu, invitatul special al ediției actuale "Puterea Dragostei" a fost provocat de una dintre concurente să facă un striptease ,,de un milion de vizualizari". Vezi video mai jos.

Sorin Negru,

Cristi Marinescu, provocat la un striptease ,,de un milion de vizualizari" în casa "Puterea Dragostei" 


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cristi Marinescu a intrat într-un nou conflict verbal cu Radu, pe care l-a acuzat că nu a fost în stare să se impună în sezonul actual din emisiunea "Puterea Dragostei". Fostul câștigător al show-ului iubirii a declarat că ar fi câștigat la pas și actualul sezon dacă nu era doar oaspete.

Citeste si: Bogdan Mocanu vrea să devină tătic: „Toată viața am zis că vreau băiat, dar am niște sentimente că o să fie fată”

Cristi Marinescu: Tratez totul cu aroganță maximă, ăsta sunt eu

"Acum sunt oaspete, aia e.

Publicul de acasă și-ar fi dorit ca eu să fiu concurent. S-a dus vremea mea, dar să fii conștient că dacă eu eram concurent, eu câștigam. Nu s-a putut, nu s-a putut, ce vrei să fac? Nu mă plâng, tratez totul cu indiferență sau cu aroganță maximă, că ăsta sunt eu", a declarat Cristi Marinescu.

Citeste si: Când are loc Marea Finală a sezonului cu numărul 4 Puterea Dragostei! Ultima eliminare a adus surprize uriașe în casa dragostei din Turcia. Anunțul făcut de Cristina Mihaela

Atacul lui Marinescu la adresa lui Radu a continuat: "Era de ajuns să fiu trei-patru săptămâni și puteam să demonstrez că alea șase luni ale tale din urmă le băteam la pas. În doar trei săptămâni reușeam să fac lucruri mai frumoase decât ai făcut tu în 6 luni, prin simpla mea prezență și prin modul în care vorbeam", a spus el.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: Jador, surprins într-o nouă relație după ce anuțase împăcarea cu Georgiana

Cristi Marinescu, provocat de fete la un streaptese

Daniela a dat-o de gol pe Ana cu privire la una dintre fanteziile ei cu Marinescu. "Ana visează la ziua la care faci streaptese... Și altceva"

Cristi Marinescu a reacționat: "Ana, vrei să-ți fac streaptese? Îmi pare rău, draga mea, uită-te la sezonul trei din Puterea Dragostei, este un video care a strâns aproape 600 de mii de vizionări pe YouTube. Uită-te acolo, nu mai pot să fac acuma așa ceva, am făcut un gest prea frumos atunci", a spus fostul concurent.

Citeste si: Culiță Sterp, surprins de fiul său rostind primele cuvinte

"Marinescu, am auzit că te reprofilezi, te faci streaper profesionist"

Radu l-a provocat suplimentar: "Ai promis ceva azi, mai ții minte? Ai zis că poți să faci un clip de un milion de vizualizări pe YouTube, tu ai zis". 

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

"O să fac în particular. Da, mă, ne filmăm, care e problema? Vreau să fac niște clipuri cu Ana și să le postăm", a răspuns Cristi Marinescu.

Moderatoarea Cristina Mihaela Dorobanțu a intervenit: "Marinescu, am auzit că te reprofilezi, te faci streaper profesionist. Vezi întregul moment din emsiune mai jos:

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI