Cand a crezut ca s-au linistit apele in viata lui, a aflat ca trebuie sa se lupte in instanta pentru numele cu care a facut istorie pe piata muzicala din Romania.

Nicio casa fara discutii, nicio formatie de renume fara scindare si scandal prin tribunale! Chiar si titanii formatiei Iris au avut parte de rupturi cu cantec si plimbari pe la Instantele de judecata.

Cristi Minculescu: E regretabil ca s-a ajuns aici dupa atata amar de vreme.

Cea mai recenta disputa a fost cu privire la numele ,,Iris". Fostul tobosar, Nelu Dumitrescu, pe de o parte, si solistul Cristi Minculescu impreuna cu ceilalti doi membri, Valter popa si Dorulet Borobeica, pe de alta parte. Nu au ajuns la o intelegere asa ca...si-au cautat dreptatea prin tribunale.

Minculescu: noi mergem inainte, ca si dovada ca putem folosi numele.

Au trecut prin multe incercari personale si profesionale dar intotdeauna si-au gasit rezolvarea problemelor cu ajutorul muzicii.

Ca intr-o mare familie, cei trei membrii ramasi in trupa ,,Iris" lucreaza impreuna la un nou album.

Cristi Minculescu: In general la repetitii e linistea dinaintea furtunii pentru ca pregatesti ca si cum ai pune obuzul in teava tunului si il pregatesti sa il lansezi…cam asa e in viziunea mea o repetitie. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Dincolo de seriozitatea de care dau dovada la fiecare aparitie publica, membrii trupei ,,Iris" stiu cum sa se distreze atunci cand sunt in mediul lor.

Cristi Minculescu: Chiar ma gandesc ca de acum la cantari sa punem publicul sa strige de 3 ori dragoste, dragoste, dragoste….ca daca dragoste nu e, nimic nu e….conteaza cel mai mult.

Printre rasete, bancuri si repetitii, Cristi Minculescu a uitat ca este in fata camerei de filmat si s-a lasat cuprins de melancolie.

Minculescu: Se spune ca bunatatea este forma suprema a inteligentei….si cred ca asa e…cred ca asa e.

De peste 40 de ani de activitate, membrii trupei ,,Iris" nu au scapat de emotii. De fiecare data cand urca pe scena se simt de parca ar fi prima data cand i-au contact cu publicul lor.

Minculescu: Emotii sunt pana incepe prima piesa….e o alta dimensiune. Eu cand aud baietii cu chitara, bass, tobe stiu ca totul va fi bine.

DORU BOROBEICA, BASIST: Emotia asta…presupun ca se transmite publicului iar noi intotdeauna am spus ca publicul face parte din componenta formatiei noastre.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Valter Popa: Sunt la fel ca la inceput….dar de fapt e vorba de o vibratie, o energie…nu o neliniste.

Cristi Minculescu: Cum ati reusit sa impartiti viata personala cu viata artistica care viata personala.......exista, cum sa nu, dar este decalibrata frumos de asta profesionala ca din asta traim.

Paradoxal sau nu, Cristi Minculescu, Valter Popa si Doru Borobei, in copilarie nu se vedeau artisti….ba mai mult, aveau cu totul si cu totul alte planuri.

Cristi Minculescu: Eu am vrut sa ma fac pensionar, asa mi-a spus mama. Tata voia sa ma faca pilot de avioane.

DORU BOROBEICA, BASIST: Legatura cu muzica am avut o inca din scoala generala.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si