Close sidebar
Close sidebar

Cristi Tabără - diagnosticat cu o boală incurabilă: „Cred, Doamne, ajută necredinței mele!”

Cristi Tabără suferă de o boală gravă. Omul de televiziune a slăbit în jur de 60 de kilograme din cauza problemelor de sănătate.

Georgiana Balaban,

Cristi Tabără a slăbit miraculos.

[Sursa foto: Arhivă]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cristi Tabără a slăbit zeci de kilograme din cauza problemelor de sănătate. Bărbatul s-a mutat cu soția, în Republica Moldova, Chișinău, de ceva timp. Acolo este realizator TV.

Jurnalistul s-a făcut remarcat cu ani în urmă cu stilul său de neconfundat. Bărbatul era blând, carismatic și pătrundea în sufletele celor din spatele micilor ecrane. Tabără a fost unul dintre cei mai buni reporteri ai unui post renumit de televiziune.

Citește și: Gafa de proporții a lui Cristi Tabără. A prezentat ca fiind reala o fotografie de pe un site de satira

Cariera lui a luat cu totul altă turnură atunci când iubita sa i-a făcut o plângere penală. Întâmplarea a avut loc în anul 2011 când femeia a declarat că omul ar fi mângâiat-o într-o manieră total nepotrivită pe fiica ei minoră.

Au urmat luni întregi de audieri și un adevărat război al declarațiilor. Cristi Tabără a scăpat basma curată, însă a fost nevoit să se retragă o perioadă din lumina reflectoarelor.

Jurnalistul a revenit în televiziune. În prezent lucrează la un post de televiziune de stat și încasează aproximativ 8000 de lei lunar.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Deși a fost găsit nevinovat în cazul anchetei penale, Tabără nu s-a mai regăsit în fața micilor ecrane și a ales să se retragă într-un con de umbră.

Cristi Tabără arată de nerecunoscut

Omul de televiziune a uimit pe toată lumea cu noul său look. Prezentatorul reușise să piardă foarte multe kilograme dar la scurt timp, acesta se îngrășa la loc, această oscilație în greutate, ridicând foarte multe semne de întrebare. Se pare, însă că, prezentatorul ar suferi de o boală incurabilă care îi afectează nu doar greutatea, ci întreaga existență, conform Cancan.ro: Sindromul Cushing.

Citește și: Demisie cu răsunet din PSD. Primarul din Sighișoara a demisionat fără nicio explicație

„Sindromul Cushing apare în momentul în care organismul secretă cantități mari de cortizol o perioadă mai lungă de timp. Cortizolul, numit popular și „hormonul de stres” este secretat de glandele suprarenale, iar prezența să este stimulată de glanda hipofiză. Persoanele care au această boală sunt periculoase în special pentru ele însele. Înțelegând care sunt sursele bolii, noi că aparținători putem doar să ne temem pentru sănătatea celor deja diagnosticați. Persoanele diagnosticate cu acest sindrom, pot lucra în colectivitate, dar din punctul meu de vedere, din cauza faptului că obosesc foarte repede, rezultatele lor nu se vor ridică la nivelul dorit. Crizele pe care le pot avea pacienții sunt organice, iar în cazul în care alături de acest sindrom nu există tulburare de anxietate, atunci somatizările sunt rare” a declarat psihologul Radu Leca, aceleiași surse.

Cristi Tabără spune despre el că nu este un om ușor de suportat: „Despre mine… nu am să vă spun foarte multe. Poate doar faptul că nu sunt un personaj ușor de suportat, sunt veșnic prins cu câte ceva, uneori tipicar și perfecționist, om al regulilor (deși plin de greșeli, că mai toată lumea), cu tendințe de lider militarist. Mă descriu bine cuvintele Sfântului Apostol Pavel: «Nu fac binele pe care îl vreau, ci răul pe care nu îl vreau». Și, în completare, cuvintele sutașului Corneliu către Mântuitor: «Cred, Doamne, ajută necredinței mele! »”.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citește și: Fata care l-a acuzat pe Cristi Tabără că a abuzat-o sexual a devenit fondatoarea unui cenaclu literar! Alexandra este o poetă apreciată! EXCLUSIV

Despre așa zisă victimă a lui Tabără se știe că are 22 de ani acum și este studentă la Psihologie. Ea studiază psihologia oamenilor deoarece dorește să poată ajută victimele abuzurilor sexuale și, totodată, pentru că își dorește să înțeleagă care a fost mecanismul care l-a determinat pe abuzatorul ei să acționeze în acest fel. Aceasta susține că, a trecut cu greu și cu mulți ani de terapie peste trauma la care a fost supusă, relatează Cancan.

Citește și: Cristi Tabără a plecat de la televiziunea din Republica Moldova! Vezi ce se întâmplă cu celebrul prezentator!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI