Andreea Mantea a stârnit furtuna în ”Casa Iubirii”, după ce în ediția de ieri a deschis cele patru plicuri cu răspunsurile lui Cristian de la detectorul de minciuni. Cristian a picat testul, după ce a răspuns negativ la două dintre întrebări. 

Concurenții sunt în stare de șoc după descalificarea lui Cristian

Cristian a fost întrebat dacă ar fi avut o altă alternativă să o trimit pe Ștefania acasă, atunci când a pierdut trenul, el a răspuns cu ”Nu”, astfel, în urma expertizei, a ieșit că el nu a spus adevărul.

Citeste si: Doi concurenți de la "Casa Iubirii", la detectorul de minciuni. "Un singur răspuns neadevărat și ne luăm la revedere"

Ultima întrebare a fost și cea care i-a adus descalificarea. Cristian a fost întrebat următorul lucru: ”Ai plănuit acest weekend la mare cu Ștefania?”, este întrebarea pe care Andreea Mantea a citit-o. Concurentul a răspuns cu ”Nu”, iar rezultatul arată că nu a fost sincer.

Ștefania, devastată de plecarea iubitului său

”Ștefania, conștientizezi ce tocmai s-a întâmplat?”,  a întrebat-o Andreea Mantea pe concurentă.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Flavius, fostul concurent ”Casa Iubirii” a făcut un anunț neașteptat. Ce se întâmplă cu el în aceste momente

”Ștefania, dragi concurenți, dragi telespectatori, concurentul cu numele Cristian este descalificat!”,  a anunțat Andreea Mantea.

Ștefania a preferat să păstreze tăcerea, negăsindu-și cuvintele.

Radu a rămas șocat după decizia luată în cazul lui Cristian: ”Doamna Andreea, nu pot să cred”.

Cristian a fost descalificat, dar Ștefania a ales să rămână în ”Casa Iubirii”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si