Close sidebar
Close sidebar

Cristian a fost descalificat în urma testului poligraf. Ștefania a rămas în ”Casa Iubirii” și a pus ochii pe un alt băiat

După ce Ștefania a trecut testul cu detectorul de minciuni, Cristian nu a avut același noroc. Concurentul a picat testul poligraf și a fost descalificat.

Diana Bostan,

Cristian și Ștefania


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Andreea Mantea a stârnit furtuna în ”Casa Iubirii”, după ce în ediția de ieri a deschis cele patru plicuri cu răspunsurile lui Cristian de la detectorul de minciuni. Cristian a picat testul, după ce a răspuns negativ la două dintre întrebări. 

Concurenții sunt în stare de șoc după descalificarea lui Cristian

Cristian a fost întrebat dacă ar fi avut o altă alternativă să o trimit pe Ștefania acasă, atunci când a pierdut trenul, el a răspuns cu ”Nu”, astfel, în urma expertizei, a ieșit că el nu a spus adevărul.

Citeste si: Doi concurenți de la "Casa Iubirii", la detectorul de minciuni. "Un singur răspuns neadevărat și ne luăm la revedere"

Ultima întrebare a fost și cea care i-a adus descalificarea. Cristian a fost întrebat următorul lucru: ”Ai plănuit acest weekend la mare cu Ștefania?”, este întrebarea pe care Andreea Mantea a citit-o. Concurentul a răspuns cu ”Nu”, iar rezultatul arată că nu a fost sincer.

Ștefania, devastată de plecarea iubitului său

”Ștefania, conștientizezi ce tocmai s-a întâmplat?”,  a întrebat-o Andreea Mantea pe concurentă.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Flavius, fostul concurent ”Casa Iubirii” a făcut un anunț neașteptat. Ce se întâmplă cu el în aceste momente

”Ștefania, dragi concurenți, dragi telespectatori, concurentul cu numele Cristian este descalificat!”,  a anunțat Andreea Mantea.

Ștefania a preferat să păstreze tăcerea, negăsindu-și cuvintele.

Radu a rămas șocat după decizia luată în cazul lui Cristian: ”Doamna Andreea, nu pot să cred”.

Cristian a fost descalificat, dar Ștefania a ales să rămână în ”Casa Iubirii”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI