O decizie recenta a Judecatoriei Sectororului 3 a confirmat ca Cristian Boureanu este executat silit, pentru o datorie la banca. In 2005, Boureanu a facut doua credite, unul in valoare de 555.667 de euro si altul de 39.945 de lei, pe care nu le-a achitat, totalul datoriei, cu dobanzi si penalizari, ajungand la aproximativ 650.000 de euro.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Cristian Boureanu este executat silit. Afaceristul a contestat decizia

In 2012, institutia bancara l-a dat in judecata pe Cristian Boureanu, cerand executarea silita a acestuia. In februarie 2017, magistratii de la Judecatoria Sectorului 1 au decis incuviintarea executarii silite pe bunurile aflate pe numele sau, dar Boureanu a contestat decizia, iar procesul s-a mutat la Judecatoria Sectorului 3.
 

Cristian Boureanu este executat silit. Mai are o sansa la Curtea de Apel

Recent, instanta a confirmat ca Cristian Boureanu este executat silit, acesta mai avand o ultima sansa, la Curtea de Apel. „ Respinge cererea, ca neîntemeiată. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 28.02.2018”

, se arata in hotararea judecatorilor care au respins contestatia la executare facuta de Boureanu. Anul trecut, Boureanu a stat doua luni in arest preventiv, dupa ce a lovit un politist de la Rutiera.

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si