Close sidebar
Close sidebar

Cristian Boureanu nu vrea sa-i plateasca 1 leu fostei sotii! Politicianul a pierdut procesul de calomnie cu prima nevasta, insa a facut apel

Cristian Boureanu nu vrea sa-i plateasca fostei sale sotii daune morale de 1 leu.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

Cristian Boureanu a pierdut procesul cu fosta lui sotie, prin care aceasta ii solicita daune morale de 1 leu pe motiv ca a denigrat-o la televiziune. Politicianul nu a fost insa de acord cu decizia si a facut apel, procesul urmand a se reia la Tribunalul Bucuresti. Primul termen al apelului nu a fost insa stabilit.

Prima sotie a lui Cristian Boureanu l-a dat in judecata pe acesta dupa ce politicianul a avut interventii telefonice la doua posturi de televiziune in care a facut declaratii grave la adresa acesteia. In speta, au fost analizate doar cateva enunturi: ca aceasta ar fi fugit de acasa si ca ar fi avut un dosar de prostitutie, dar si ca „a dormit pe sub poduri in Italia”.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Fosta sotie a lui Boureanu a cerut daune morale de 1 leu, insa a solicitat si ca acesta sa-si ceara scuze publice. De cealalta parte, Boureanu a sustinut ca „ambele parti au luat parte la un schimb de replici mai putin cordiale”, in care femeia l-ar fi facut: „infractor, betiv, violent”.

In apararea lui, Cristian Boureanu a adus in discutie chiar si episodul in care prima sotie a fugit cu nasul de casatorie, Sebastian Vladescu, fapt ce a declansat si divortul. Polticianul a explicat ca atunci a avut o atitudine rezervata si nu a apelat la „injurii si lucruri meschine, intelegand situatia”.

Pana la urma, judecatorii i-au dat castig de cauza doamnei Boureanu si i-au cerut barbatului sa-i plateasca daune de 1 leu dar si sa emita un comunicat de presa prin care sa-si ceara scuze.

Cristian Boureanu a refuzat solutia si a facut apel. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI