Close sidebar
Close sidebar

Cristian Cioaca, amenintat in inchisoare. Gardienii il pazesc non stop de teama ca cineva sa nu il omoare

Cristian Cioaca isi ispaseste pedeapsa de 15 ani de inchisoare penbtru uciderea Elodiei Ghinescu, dar viata lui in spatele gratiilor nu este deloc una usoara.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cioaca ar fi fost "luat la ochi" de catre mai multi detinuti, iar acestia i-ar fi pus gand rau, noteaza cei de la cancan.ro.

Fostul politist nu este vazut cu ochi buni de catre o parte dintre detinuti, asta datorita trecutului sau, acela de politist, atunci cand a condamnat mai multi oameni care acum se afla in spatele gratiilor.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Jurnalistii de la sursa citata au precizat ca au informatii din interiorul penitenciarului unde este incarcerat Cioaca si acestia scriu ca gardienii sunt in alerta maxima si il supravegheaza pe Cioaca.

El a fost izolat si gardienii fac tot posibilul ca dusmanii fostului politist sa nu stea deloc in preajma lui.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI