Close sidebar
Close sidebar

Cristian Cioaca, condamnat la 16 ani si 8 luni de inchisoare pentru uciderea Elodiei. Sentinta este definitiva

Cristian Cioaca a fost condamnat de magistratii Tribunalului Arges la 16 ani si 8 luni de inchisoare pentru uciderea sotiei lui, Elodia Ghinescu, disparuta in urma cu 9 ani. Totodata, fostul politist trebuia sa plateasca daune morale de 380.000 de euri familiei Elodiei.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Judecatorii au stabilit suma de 150.000 de euro ca despagubire pentru mama Elodiei, Emilia Ghinescu, si 100.000 de euro despagubire pentru Robert Constantin Ghinescu, fratele avocatei disparute. De asemenea, instanta a stabilit daune morale in cuantum de 130.000 de euro pentru Patrick-Matei Cioaca, fiul politistului si al avocatei, informaza adevarul.ro.

Cristian Cioaca a contestat sentinta din 21 iunie 2016, atunci cand Judecatoria Pitesti il condamnase la 18 ani de inchisoare.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O polițistă este cercetată pentru că avea o relație cu un traficant de droguri și o aventură cu șeful ei căsătorit, în același timp- antena3.ro

In 18 iunie 2014, Cristian Cioaca a fost condamnat definitiv, prin decizie a Curtii de Apel Pitesti, la 15 ani si 8 luni de inchisoare pentru uciderea sotiei sale, avocata Elodia Ghinescu, disparuta in urma cu noua ani. Initial, Tribunalul Arges il condamnase pe Cioaca la 22 de ani de inchisoare.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI