Close sidebar
Close sidebar

Cristian de la Casa iubirii spune adevărul despre relația cu Ștefania după ce a fost descalificat

Cristian, concurentul care a fost descalificat de la Casa iubirii, dă cărțile pe față și spune tot despre cea pe care a lăsat-o în urmă, Ștefania.

Laura Macovei,

Cristian de la Casa iubirii spune adevărul despre relația cu Ștefania după ce a fost descalificat


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cristian de la Casa iubirii a spus tot adevărul despre relația pe care a avut-o cu Ștefania. Concurentul descalificat din reality-show-ul de la Kanal D a mărturisit că abia acum își dă seama că între el și Ștefania nu a fost vorba despre iubire. 

De ce nu a funcționat relația

Tânărul a povestit că Ștefania i s-a părut cam copilăroasă și nepregătită pentru o relație serioasă, așa cum susținea în emisiune.

Unul dintre motivele din cauza căruia nu a funcționat relația cu Ștefania a fost explicat chiar de fostul concurent. Acesta a zis că el era obișnuit cu femeile puțin mai în vârstă decât el. A căutat dintotdeauna maturitatea la o persoană, în special în gândire.

Citeste si: Mâncarea comandată prin aplicațiile de livrare costă cu 80% mai mult față de restaurante

„Eu am trecut prin mai multe chestii și de asta gândesc altcumva. S-au adunat mai multe și am luat o decizie. Mi-am pus un semn de întrebare când mi-a dat de înțeles că nu este implicată”,   a declarat Cristian în show-ul „Culisele iubirii”.

„Emisiunea m-a ajutat să mă cunosc mai bine”

„Îți dai seama că sunt neînțelegeri, dar nu pot spune că m-au deranjat cu ceva. Au fost, s-au rezolvat, dar am trecut peste”,  a mai spus fostul concurent.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Cristi a mai declarat că emisiunea l-a făcut să se descopere pe sine așa cum nu se cunoștea. 

Citeste si: Temperatura apei mării în iunie 2022 pe litoralul românesc

„Cred că emisiunea m-a ajutat să mă cunosc mai bine.

Am învățat să nu mă mai arunc să am încredere prea mare în oameni. Cu toate că am stat doar o lună și ceva, m-a ajutat foarte mult emisiunea”.

Întrebat dacă ar fi deranjat de faptul că Ștefania și-ar putea îndrepta atenția spre un alt băiat din casă, Cristi a zis că nu s-ar supăra dacă și-ar găsi fericirea în brațele altei persoane.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI