Cristian Popescu Piedone mai primește o lovitură după ce a judecătorii l-au condamnat la 8 ani și jumătate de închisoare în dosarul Colectiv. Piedone a fost surprins de polițiștii buzoieni, cu câteva luni în urmă, circulând cu 110 km/h în localitatea Limpeziș. Fostul edil a fost oprit de polițiști, care au constat că acesta nu avea la el permisul de conducere. El a primit o amendă de 1.300 lei și a rămas fără permis pentru o perioadă de 3 luni.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Piedone a contestat în instanță procesul verbal, însă nu s-a prezentat la proces și a pierdut (decizia nu este însă definitivă). Victimă colaterală a fost un poștaș bucureștean de la Oficiul 53, care nu i-a înmînat personal citația lui Piedone. Acesta a primit o amendă judiciară de 700 lei, condiderând că a dus la tergiversarea procesului pentru o lună și jumătate. Agentul poștal are și el la dispoziție 15 zile dă meargă la Buzău pentru a cere reexaminarea deciziei.

Citeste si: Transformarea uluitoare a lui Piedone. ȘOCANT, cum a ajuns să arate fostul primar în ziua în care a fost condamnat la opt ani și șase luni de închisoare! ”O epavă”

Piedone, condamnat și în dosarul Colectiv

La începutul acestei săptămâni, Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la 8 ani și jumătate de închisoare în dosarul Colectiv. Fostul primar al sectorului 4 va trebui să plătească alături de ceilalți condamnați daune totale de 42 milioane euro victimelor și familiilor acestora. Nici în acest caz decizia nu este una dfinitivă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si