Luni, instanța a dat primele sentințe în dosarul Colectiv, iar cei acuzați au fost condamnați la ani grei de pușcarie, nu mai puțin de 115!!! Tribunalul București a anunțat sentițe dure, printre cei care vor sta după gratii mult timp numărându-se ți patronii clubului, cu pedepse de 11 ani și opt luni!

Cristian Popescu- Piedone a primit și el opt ani și șase luni din partea judecătorilor, motiv pentru fostul primar al sectorului 4 să iasă de la tribunal afectat și distrus din toate punctele de vedere.

”Nimeni nu se aștepta ca el să arate așa de rău. Situația este una critică în cazul lui. Nu știm cum va rezista", au spus persoane apropiate.

Citeste si: VIDEO| Reacții emoționante ale supraviețuitorilor din Colectiv după primele sentințe. Unii cer închisoare pe viață pentru cei vinovați

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: ALERTĂ ÎN CAPITALĂ: Două femei au fost înjunghiate în plină stradă de un cetățean israelian

Citeste si: Documentarul „colectiv”, în cinematografele româneşti din 28 februarie 2020

Cum s-a prezentat Piedone  în fața instanței, slab și îmbătrânit

Apariția ex-edilului a creat rumoare printre cei aflați la fața locului, oameni care nu au putut să nu observe felul în care el arăta.

Fără nici cea mai mică exagerare, Piedone s-a transformat total după tragedia de la Colectiv. Altădată, un tip mai împlinit fizic, plin de viață și mereu cu câte o replică bună, primarul era acum doar o umbră, o epavă, slab, tras la față, cu o chelie proeminentă, albit și apăsat de toate problemele.

Piedone s-a transformat total după tragedia de la Colectiv, dar nu se victimizează

Piedone s-a transformat total după tragedia de la Colectiv, însă, deocamdată, încearcă să nu se victimizeze. Poate tocmai de aceea, el nu a vrut să dea declarații după condamnare. Mai mult, apropiații susțin că edilul va face apel pentru decizia dată de magistrați și va merge mai departe în alte instanțe pentru a se apăra. Piedone a fost găsit vinovat pentru abuz în serviciu privind eliberarea autorizaților de funcționare pentru clubul Colectiv, iar dacă, în primă fază, procurorii ceruseră în cazul acestuia 15 ani de pușcărie, ei bine, în aceste momente el are cert opt ani și șase luni, însă situația se poate schimba.

Ce pedepse au luat cei implicați în dosarul Colectiv

În afară de Piedone, și patronii Colectiv au fost și ei condamnați la ani grei de închisoare. George Alin Anastasescu, Costin Mincu și Paul-Cătălin Gancea au luat câte 11 ani și 8 luni de închisoare. Procurorii au cerut inițial condamnarea celor trei patroni ai clubului Colectiv la câte 12 ani și 10 luni de închisoare, pentru ucidere din culpă în formă agravantă, vătămare corporală din culpă în formă agravantă și neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

Pompierii, Antonina Radu – 9 ani și 2 luni George-Petrica Matei – 9 ani și 2 luni În cazul celor doi, procurorii ceruseră pedeapsa maximă prevăzută de legea penală (15 ani de închisoare), fiind acuzați de abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave și uzurpare de calități oficiale.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Pedepse pentru angajații firmei de artificii: Daniela Ioana Niţă (patron) – 12 ani și 8 luni Viorel Zaharia (artificier) – 9 ani și 8 luni Marian Moise (artificier) –10 ani Cristian Mihai Niţă (administrator) – 3 ani și 6 luni Anchetatorii cereau instanței ca Daniela Niță, patroana firmei de artificii Golden Ideas Fireworks Artists, să fie condamnată la 14 ani și 6 luni de închisoare.

Pentru pirotehniștii Viorel Zaharia și Marian Moise au cerut câte 12 ani și 10 luni de închisoare. Totodată, procurorii solicitau condamnarea lui Cristian Niță, administratorul firmei de artificii Golden Ideas Fireworks Artists, la cinci 5 de închisoare pentru tăinuirea unor probe. Pedepsele pentru cei trei funcționari din Primăria Sectorului 4: Aurelia Iofciu – 8 ani de închisoare Larisa Luminița Ganea – 7 ani de închisoare Ramona Sandra Moțoc – 3 ani de închisoare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
doctorulzilei.ro
Apneea în somn Apneea în somn
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si