Close sidebar
Close sidebar

Cristiano Ronaldo a facut parada cu ultima fita de masina: un Bugatti Veyron de peste 2 milioane de euro

Cristiano Ronaldo si-a luat cea mai de fite masina.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Cristiano Ronaldo a reuşit să cucerească, în acest an, cu Portugalia, Euro 2016. Pentru a celebra primul trofeu cu echipa naţională, starul lui Real Madrid şi-a făcut cadou o super maşină. Aflat în vacanţă la Ibiza, atacantul în vârstă  de 31 de ani şi-a comandat ultimul model de Bugatti Veyron.
Noua achiziţie a lui Ronaldo costă 2,5 milioane dolari (2,25 milioane euro), conform site-ului depor.com, care precizează că automobilul ajunge de la 0 la 100 km/h în doar trei secunde şi poate atinge o viteză maximă de 400 km/h.
În garajul atacantului îşi mai fac loc maşini percum McLaren MP4-12 Spyder, Ferrari 599 GTO sau Rolls-Royce Phantom. De altfel, Ronaldo, unul dintre cei mai bogaţi sportivi din lume, este recunoscut pentru pasiunea pe care o are pentru maşinile de mare viteză.
Cristiano Ronaldo a postat pe reţelele de socializare o fotografie cu noua sa achiziţie, alături de mesajul ”Animalul a sosit!”

Noua achizitie a lui Ronaldo costa 2,5 milioane dolari (2,25 milioane euro), conform site-ului depor.com, care precizeaza ca automobilul ajunge de la 0 la 100 km/h în doar trei secunde si poate atinge o viteza maxima de 400 km/h.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

În garajul atacantului îsi mai fac loc masini percum McLaren MP4-12 Spyder, Ferrari 599 GTO sau Rolls-Royce Phantom. De altfel, Ronaldo, unul dintre cei mai bogati sportivi din lume, este recunoscut pentru pasiunea pe care o are pentru masinile de mare viteza.

 

Cristiano Ronaldo a postat pe retelele de socializare o fotografie cu noua sa achizitie, alaturi de mesajul ”Animalul a sosit!”

 

Citește-ne pe

TAGURI
Life
Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI