Close sidebar
Close sidebar

Cristiano Ronaldo a fost suspendat cinci meciuri dupa ce l-a impins pe arbitru, in Supercupa Spaniei

Atacantul Cristiano Ronaldo a fosts suspendat cinci pentru ca l-a impins pe arbitrul Ricardo De Burgos dupa ce a fost eliminat, in prima mansa a Supercupei Spaniei, castigata de Real Madrid, duminica, in deplasare, cu FC Barcelona, scor 3-1.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

El va rata returul Supercupei si meciurile cu Deportivo, Valencia, Levante si Real Sociedad.

Ronaldo a intrat pe teren in minutul 58, la scorul de 1-0, pentru echipa sa, Real Madrid, in locul lui Benzema. El a marcat golul de 2-1, in minutul 80, dupa care si-a scos tricoul, primind un cartonas galben pentru gestul sau.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Portughezul a incasat al doilea galben in minutul 82, cand De Burgos a considerat ca a simulat o cadere in careu. Nervos ca a fost eliminat, Ronaldo l-a impins, nu foarte tare, pe centralul aflat cu spatele la jucator.

Real Madrid a invins, duminica, in deplasare, cu scorul de 3-1 (0-0), pe FC Barcelona, in prima mansa a Supercupei Spaniei.

Golurile au fost marcate de Messi '77 (p), respectiv Pique '50 (autogol), Ronaldo '80 si Asensio '90.

Returul va avea loc miercuri, la Madrid.
 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI