Close sidebar
Close sidebar

Cristina dă cărțile pe față în privința lui Radu: „Eu nu am simțit nimic! Nici nu mă așteptăm să aud asta din partea lui!”

Radu și Cristina trec prin momente tensionate, iar relația lor se află într-un impas. Cristina va spune ce se întâmplă între ea și Radu de câteva zile.

Diana Bostan,

Cristina de la ”Casa Iubirii”

[Sursa foto: Captură KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cuplul Radu-Cristina este pus la grea încercare, iar răceala de care a dat dovadă Radu după date, a făcut-o pe Cristina să facă pași înapoi.

Cristina și Radu sunt în pragul despărțirii

„Ziua și reproșul? Cum e? Toată ziua a vorbit despre asta! Sincer, există vreo problema în relația voastră? Nu vreau să aud cuvinte care nu o să-mi placă! Opriți-va aici! Acum!”, va spune Andreea Mantea, potrivit Kanald.ro.

Citește și: Tensiunile dintre Bianca și Robert au atins cote maxime: ”Dar când l-am cunoscut nu mi-a mai plăcut, că nu e doar un ambalaj!”

Comportamentul distant al lui Radu este observat și de alte concurente, fapt ce-l irită și mai tare pe Radu.

Citește și: Bianca face dezvăluiriri neașteptate despre Robert. „Ne-am iubit vreodată?”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

„Eu nu am simțit nimic! Nici nu mă așteptam să aud asta din partea lui! El îmi spune acum că ne-am răcit amândoi! De ce nu încearcă să facă același lucru pe care l-aș fi făcut eu dacă eram!”, a

spus Cristina.

Tensiunile dintre Bianca și Robert au atins cote maxime

Robert a fost deranjat de faptul că Bianca a afirmat că el este gelos și frustrat că nu a reușit să o cucerească.

Citește și: Ziua și reproșul în cuplul Radu-Cristina. Ce i-a interzis concurentul iubitei sale

”Cred că Robert, în sufletul lui chiar mă place și este foarte deranjat de relația mea cu Alexandru! Mi-a plăcut la început! Dar când l-am cunoscut nu mi-a mai plăcut, că nu e doar un ambalaj! Dacă nu era

frumos... demult!(...) Suntem în aceeași propoziție?”, a spus Bianca, potrivit Kanald.ro.

Citește și: Tratament regal pentru Nona de la ”Casa Iubirii”. Ce s-a întâmplat în ediția de luni

Robert le-a spus băieților că o poate avea oricând pe Bianca și că el este cel ce a refuzat-o și a întrerupt cunoașterea.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI