Este alertă în mediul online. O femeie își caută cu disperare cumnata de 18 ani. Tânăra a fost răpită seara trecută. Conform primelor informații, se pare că tânăra, pe nume Oneț Cristina, ar fi dispărut chiar din fața unui restaurant din Târgu Mureș.

Citeste si: Fata de 13 ani din Sibiu, rapită din fața casei, ajunge în plasament

Dispariția ei a fost semnalată cu o seară în urmă.

Atunci cumnata Cristinei a povestit pe o rețea de socializare ce s-a întâmplat. Femeia a declarat că tânăra a fost răpită.

Cristina a fost răpită din fața unui restaurant

Ultima dată, adolescenta în vârstă de 18 ani, pe nume Oneț Cristina, a fost văzută în fața unui restaurant din Târgu Mureș. De atunci, nimeni nu mai știe nimic de ea. Rudele au mers imediat la secția de poliție și au dat-o dispărută.

Citeste si: UPDATE- Fata de 13 ani răpită din Tălmaciu a fost găsită. Ea a fost surprinsă în compania unui băiat de 13 ani

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Cumnata ei a scris în mediul online că roagă pe oricine a văzut-o pe Cristina sau care poate da informații despre adolescenta de 18 ani să apeleze imediat numărul unic de urgență 112.

Citeste si: Mamă și fiică, răpite sub amenințarea cuțitului

Mai mult decât atât, în comentarii, unul dintre internauți a mărturisit că bănuiește că fostul iubit al adolescentei de 18 ani, un bărbat în vârstă de 43 de ani, ar fi fost cel care a răpit-o pe tânără.

Cumnata tinerei a confirmat informația.

cristina din târgu mureș răpită

Tânăra a fost răpită din fața unui restaurant.

[Sursa foto: Facebook]

„A fost rapita de aseară va rog dacă aveți informații sau dacă ați văzut-o va rog sa imi scrieți în privat sau în comentari (este cumnata mea) are doar 18 ani sau anunțați politia va rugam frumos", este mesajul disperat al femeii.

Citeste si: Unde a fost găsită o fetiță răpită acum doi ani! Când s-a uitat mai bine, polițistului nu i-a venit să creadă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si