Începând de saptămâna viitoare, Cristina Dorobanţu se va afla la pupitrul Ştirilor de la ora 12:00, de luni până vineri, aceasta urmând să le aducă telespectatorilor cele mai relevante informaţii ale zilei din timpul saptamanii, de la orele pranzului.

În weekend, Ştirile Kanal D, atât cele de la ora 12:00, cât si cele de la ora 18:00, vor fi prezentate de Silvia Ioniţă. Până în prezent, la pupitrul Ştirilor de la ora 12:00 de sâmbătă şi duminică se afla Cristina Dorobanţu.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Grupajele informative ale Kanal D le aduc in continuare telespectatorilor cele mai importante informatii de pe agenda publică, prin intermediul Ştirilor de la ora 09:00, prezentate în fiecare zi, de luni pana vineri, de Simona Pătruleasa, al Ştirilor de la ora 19:00, prezentate de Christian Sabbagh, de luni până vineri, şi al grupajelor informative Kanal D de weekend, oferite telespectatorilor de Silvia Ionita, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 12:00 şi de la 18:00.

Citește și: Start filmări pentru “The Floor”, quiz show-ul care a ridicat Europa în picioare!

Ştirile Kanal D rămân un reper al informaţiilor relevante de pe agenda zilei, cu o echipă de profesionişti, atât în faţa cât şi în spatele camerelor de filmat, animaţi de misiunea de informa corect un public  eterogen, tot mai exigent. 

Ilinca Obădescu a ales să facă o schimbare importantă în viaţa profesională

Ilinca Obădescu, prezentatoarea Știrilor Kanal D de prânz, a ales să facă o schimbare în viața profesională și a decis să meargă pe un alt drum. Aceasta urmează să se dedice unor proiecte personale. 

„Din data de 10 noiembrie începe un nou <sezon> din viaţa mea. Au fost 10 ani minunaţi şi sunt recunoscătoare colegilor mei pentru suşţinere şi pentru modul în care am evoluat în tot acest timp.

Îmi amintesc cu drag de prima zi în care am pășit în redacția știrilor, de multitudinea de materiale pe care le-am realizat în calitate de reporter, de cele 490 de ediții ale emisiunii <Ce faci în Weekend?> şi de cei peste 3 ani de colaborare cu doctorul Cristian Andrei pentru rubrica <La psiholog>. Imi va lipsi agitația din redacția de știri, însă știu că decizia de a începe un nou capitol este cea mai bună alegere pentru viaţa mea”, spune Ilinca Obădescu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si