Cei doi foşti Faimoşi au fost aşteptaţi la aeroport cu tort de ciocolată şi pandişpan cu vişine de foştii lor colegi, Roxana Vancea, Monica Roşu, Ana Georgescu, Adi Blidaru şi Cristi Geamăn. Surpriza pregătită pentru cei doi foşti concurenţi a fost însă una emoţionantă, aeroportul a fost plin de copilaşi, care şi-au aşteptat antrenorii!

Însă, cel mai emoţionant moment a fost cel în care Mirel Drăgan şi-a revăzut fetiţa.

Izabela are doar 6 ani şi a sărit pru şi simplu în braţele tatălui ei si nu a mai vrut să se dea jos. Campionul mondial la Kempo a fost aşteptat de colegii săi, dar şi de mulţi copii, care i-au strigat numele, chiar acolo, în mijlocul aeroportului. Deşi nu a venit acasă cu trofeul Exatlon aşa cum se aştepta, Mirel Drăgan a fost întâmpinat cu o centură pe care era scris mare Exatlon. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Şi susţinătorii Cristinei Nedelcu au aşteptat-o pe aceasta cu nerăbdare. ei au venit la aeroport cu dulciuri dar şi cu multe buchete de flori. 

Weekend-ul trecut, în eliminarea dublă de la Exatlon, au părăsit competiţia doi Faimoşi: Mirel Drăgan şi Cristina Nedelcu.  Vineri, 30 noiembrie, a fost ultima zi pentru sportivul Mirel Drăgan la “Exatlon”, acesta fiind eliminat din concurs, fără să mai participe la duel.

S-a întâmplat pentru că Mirel a acuzat o problemă medicală destul de serioasă, confirmată de medici în urma unui RMN. Două zile mai târziu, în celălalt joc de eliminare pierdut tot de Faimoşi, Cristina Nedelcu avea să anunţe, în urma unei accidentări pe traseu, că nu mai poate continua.
După cele două eliminări, în echipa Faimoşilor au mai rămas trei sportivi: Mădălina Predoi, Yamato Zaharia şi Cristian Pulhac. Ei se vor lupta în continuare cu cei 7 Războinici rămaşi în competiţie.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si