Soțul și familia caută acum adevărul și cer ca responsabilii să plătească pentru dispariția bruscă a tinerei

Cristina, o tânără basarabeancă în vârstă de 30 de ani și-a găsit sfârșitul în timp ce încerca să dea o nouă viață. Tânăra era stabilită de mulți ani în Italia, alături de soțul ei. Cei doi își doreau mai mult decât orice să își întemeieze o familie.

Cum încercările de a avea un copil au eșuat, cei doi soți au luat decizia de a apela la fertilizarea in vitro și s-au întors acasă, în Chișinău, unde prețul pentru o astfel de procedură era mult mai mic decât cel de peste hotare.

Citeste si: VIDEO| Tânără însărcinată, răpusă de coronavirus la Iași. A murit și bebelușul, născut prematur

Speranțele au fost mari, iar doctorii de la clinica privată la care au apelat i-au asigurat că totul va fi bine, doar că lucrurile nu au fost deloc așa...

”Mi-au spus un risc, să pornească o hemoragie internă din cauza ovarelor și să fie operată la burtă să oprească hemoragia asta(...) Stai liniștit, Cristina, după o săptămână, două, nu e nimic grav, o să își revină.”

, a spus Ștefan, soțul Cristinei.

Cristina a murit după ce și-a dorit să devină mamă

În data de 26 august, Cristina fusese programată pentru o recoltare a ovocitelor, o procedură simplă care ar fi trebuit să dureze aproximativ douăzeci de minute.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

La foarte puţin timp însă tânăra a făcut stop cardiac şi a intrat în comă. Soțul și camaradul ei de viață de mai bine de 14 ani nu își revine din șoc și asta pentru că nimic nu avea să prevestească o asemenea tragedie.

Citeste si: VIDEO| Accident tragic la Agigea: Un șofer a murit chiar de ziua lui de naștere, după ce s-a prăbușit cu TIR-ul, de la cinci metri înălțime

Rezultatul electrocardiogramei, însă, ar fi ridicat suspiciuni, însă chiar și așa, procedura de fertilizare a continuat cu garanția cadrelor medicale.

„Soția dumneavoastră e rău. I s-a oprit inima, duceti-vă la anestezist să vă lămurească situația, eu nu pot să vă lămuresc.(...) A venit șeful clinicii, ne-a lămurit. Ne-a spus <<noi am făcut procedura, totul bine, dar i s-a oprit inima. Noi am resuscitat-o, acum așteptăm să se stabilizeze și după o să fie transportată la spitalul de urgență pentru că încă nu este stabilă și nu putem să o transportăm.>>'" , a mai spus soțul îndurerat al femeii. 

Cristina, o tânără care încerca să devină mamă, a murit după procedura de fertilizare in vitro
Cristina, alături de soțul ei, Ștefan. [Sursa foto: Facebook.com]

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Timp de o săptămână, Cristina a fost în comă, la spitalul județean, însă nici medicii de acolo nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața, iar pe 2 septembrie au anunțat familia de deces.

Deși au cerut explicații în mod repetat pentru a încerca să înțeleagă de ce Cristina a pierit, rudele susțin că nimeni nu le-a putut explica ce s-a întâmplat. Au decis să apeleze la justiție și au depus plângere penală pentru ca cei responsabili să plătească.

Citeste si: Cristina a murit pe patul de spital, încercând să aibă un copil. Soțul ei a aflat abia la câteva ore de la tragedie: ”Era sănătoasă”. Familia tinerei cere dreptate

VIDEO- Declarațiile făcute de Ștefan Sîrbuleț, soțul femeii decedate:


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si