Situație tensionată în „ Casa Iubirii ”! Cristina a izbucnit în lacrimi! Vorbele lui Radu par să o afecteze foarte mult pe tânără.

„Nici nu mă așteptam să aud asta din partea lui! El îmi spune acum că ne-am răcit amândoi!”, a spus Cristina.

Concurenții din „Casa Iubirii” sunt mereu puși în fața unor provocări noi, în fiecare zi! Clipele de romantism sunt nelipsite în camera roșie, dar există și răsturnări de situație complet neașteptate.

Acum, Cristina și Radu experimentează un moment dificil, care până nu demult păreau cel mai reușit cuplu din casă.

Citește și: Băieții au părăsit emisiunea din cauza lui Robert. Ce s-a întâmplat în ediția de azi

Totuși, de curând, ceva s-a întâmplat cu cei doi.

Cristina și Radu, momentul adevărului!

Cristina și Radu au fost puși față în față, prin intermediul conexiunii. Cei doi s-au văzut nevoiți să dezvăluie ce se întâmplă cu adevărat în spatele cortinei relației lor și de ce nu se mai înțeleg. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Concurenții au fost întrebați ce s-a petrecut cu ei în ultima vreme, iar cei doi au răspuns că magina dintre ei s-a spulberat după întâlnirea avută recent în afara platourilor.

Citește și: Tensiunile dintre Bianca și Robert au atins cote maxime: ”Dar când l-am cunoscut nu mi-a mai plăcut, că nu e doar un ambalaj!”

„Ziua și reproșul? Cum e? Toată ziua a vorbit despre asta! Sincer, există vreo problema în relația voastră? Nu vreau să aud cuvinte care nu o să-mi placă! Opriți-va aici! Acum!”,

a spus Andreea Mantea.

Cu toate acestea, atitudinea și comportamentul mult prea distant al Cristinei l-a dezamăgit pe Radu. El s-a întristat pentru că nu a primit niciun cadou de la partenera lui, așa cum au primit restul băieților de la iubitele lor. 

Citește și: Tratament regal pentru Nona de la ”Casa Iubirii”. Ce s-a întâmplat în ediția de luni

Concurentul a încercat să își pună sufletul pe tavă și să îi spună Cristinei cum s-a simțit, marginalizat

„Eu nu am simțit nimic! Nici nu mă așteptam să aud asta din partea lui! El îmi spune acum că ne-am răcit amândoi! De ce nu încearcă să facă același lucru pe care l-aș fi făcut eu dacă eram!”, a spus Cristina


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si