Close sidebar
Close sidebar

Cristina Siscanu, vedeta la BBC dupa ce a alaptat in public

Cristina Siscanu a devenit cunoscuta pentru faptul ca-si alapteaza copilul in public, subiect care a impartit fanii in doua tabere, spre dezamagirea sotului ei, Madalin Ionescu.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

In urma criticilor aduse, Cristina a demarat o campanie cu privire la acest aspect, campanie care poarta numele “Alaptez in public” si care a strans multe adepte pe pagina de Facebook.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Sindromul capului care explodează, boala misterioasă care afectează tot mai mulți oameni. Ce este și cum se manifestă- antena3.ro

Numele Cristinei Siscanu a devenit cunoscut si peste hotare, dupa ce actiunea sa a fost discutata la Radio BBC, un celebru post de radio ascultat de milioane de oameni.

”Am primit acest mesaj (marcat cu rosu).

Se pare ca s-a vorbit despre mine si despre campania #alaptezinpublic la @BBCRADIO1 .Sunt foarte bucuroasa ca demersul meu a avut un asemenea ecou! P. S.: Am editat aceasta poza... am pus un abtibild pe san ca "pudicii" sa nu se simta jenati”, a scris Cristina in dreptul pozei in care o admirtoare i-a relatat cele auzite la celebrul post de radio.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI