Close sidebar
Close sidebar

Criticat de multi ca a ignorat fotbalul, Giani Kirita a demonstrat ca este adevarat "THE KING!" - Ce a reusit sa faca in urma cu doua zile! "Bravo, Giani! Te asteptam in iarba!"

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Giani Kirita, component al echipei Faimosilor in sezonul I al Exatlon Romania si viitor realizator la "Vulturii de Noapte" la Kanal D, a reusit sa obtina licenta UEFA A in antrenorat, ultima atestare pentru antrenorii de fotbal inainte de a primi licenta PRO.

Citeste si: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

Criticat de multi ca a cam uitat de fotbal si se preocupa mai mult de emisiuni TV, Giani a aratat inca o data ca este "THE KING" si le-a aratat tuturor de ce este capabil, iar in urma cu doua zile a devenit antrenor cu acte in regula.

Acum mai este doar un pas pentru Giani Kirita pentru a putea sa antreneze in Liga I, licenta PRO, dar suntem convinsi ca acest pas va fi unul usor de trecut pentru "vultur". 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI