Luminița Becali este chibzuită în vremuri de criză. Soția lui Gigi Becali își socotește fiecare achiziție și nu aruncă cu banii în stânga și în dreapta.

Citește și: Cine este milionarul din Ploiești care s-a sinucis într-o cameră din propriul hotel

Soția lui Gigi Becali călătorește cu avionul la clasa a doua pentru a face economie

Gigi Becali este cunoscut și pentru generozitatea pe care o scoate în față ori de câte ori are ocazia, ajutându-i pe cei fără posibilități financiare.

Astfel, el nu se uită niciodată la bani atunci când vine vorba despre semenii săi.

Chiar dacă soțul său are un imperiu financiar incredibil, Luminița Becali este chibzuită și are grijă pe ce dă banii. Ea preferă să facă economie ori de câte ori are ocazia. 

Chibzuința este unul dintre atuurile pe care fiica cea mică, Cristina, le-a dobândit de la mama sa.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Recent, Luminița și Cristina Becali au fost surprinse de paparazzi Spynews.ro pe aeroport în timp ce își făceau check-in-ul la clasa economy. Doamna Becali și fetița sa au ales să plece în Varșovia.

Chiar dacă au dat dovadă de modestie, cele două au avut o apariție de invidiat, construită pe bani puțini, cel mai probabil.

Se știe că Luminița Becali nu aruncă banii pe haine.

Citește și: Nuțu Cămătaru, dezvăluiri despre Gigi Becali: „Mereu l-am ținut. Și cu bani și cu șmecherie”. Este vorba despre sute de mii de euro

Soţia lui Gigi Becali, rudă de gradul trei cu… soţul ei

Latifundiarul din Pipera a dezvăluit, în trecut, cum și-a cunoscut soția.

El a povestit că a cunoscut-o oe Luminița când avea 14 ani, iar el 26.

„O știu de când avea 14 ani, pentru că bunicii noştri trăiau în aceeaşi casă. Suntem veri de gradul III, ea e cu 12 ani mai tânără decât mine. La mine romantismul e în inimă, nu în verb. Nu-s poet, dar sunt un soţ şi un tată bun. Îi spun soţiei că o iubesc, dar nu des. Bărbatul este Dumnezeul femeii. Femeia este biserica. Am o soţie pe care o iubesc foarte mult şi Dumnezeu mi-e martor”, spunea Gigi Becali despre soția sa, potrivit evz.ro.

Gigi Becali are în conturi între 350 și 400 de milioane de euro, avere care îl clasează pe locul 12 în clasamentul celor mai bogați oameni din țară.

Citește și: VIDEO| Gigi Becali a ajuns la peștera Sf. Andrei: "Nu aveam de gând să vin"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si