Close sidebar
Close sidebar

Cruzime infioratoare. O tanara de 19 ani din Pakistan a fost arsa de vie pentru ca a refuzat sa se casatoreasca cu fostul ei sef

O tanara din Pakistan a fost supusa la chinuri grele dupa ce a refuzat o cerere in casatorie din partea fiului fostului sau sef. Femeia a fost torturata si apoi arsa de vie, a anuntat poltia si rudele acesteia.

Alexandra Chiric,


DISTRIBUIE
acest articol

Tanara de 19 ani a fost atacata luni, de un  grup de persoane in satul Upper Dewal, in apropiere de capitala Islamabad. Aceasta a fost supusa unor chinuri crunte.

"A fost torturata si apoi arsa de vie. Am dus-o la spital la Islamabad, dar a murit in urma arsurilor astazi", a declarat Abdul Basit, unchiul victimei, potrivit hotnews.ro.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Pe patul de moarte, aceasta a spus ca a fost atacata de director si de alte patru persoane.

"Am arestat cel putin unul dintre suspecti, ceilalti sunt cautati", a precizat ofiterul care conduce ancheta, Mazhar Iqbal.

In urma cu o luna o alta femeie a fost arsa de vie din aceast motiv. In Pakistan, in fiecare an sute de femei sunt ucise de rude pentru ca isi dezonoreaza familiile.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI