Close sidebar
Close sidebar

Cruzimea unei eleve de 18 ani i-a ingrozit chiar si pe politisti. Ce a facut aceasta la cateva ore dupa balul de absolvire a liceului

Cruzime unei eleve in varsta de 18 ani -a socat chiar si pe politisti. La cateva ore dupa ce s-a intors de la balul de absolvire a liceului, fata a nascut o fetita pe care apoi a omorat-o, incendiat-o si ingropatat-o in curtea casei.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Brooke Richardson a nascut la termen o fetita in luna mai, la cateva ore dupa ce s-a intors de la balul de absolvire a liceului. Ea a tinut ascunsa sarcina si nimeni, in cele 9 luni, nu a banuit vreo clipa ca eleva este insarcinata.

Pe 7 mai, Brooke a nascut, fara a fi asistata de cineva, o fetita vie. Ce a facut apoi cu nou-nascutul este ingozitor. Imediat dupa nastere, fata de 18 ani a omorat bebelusul, apoi l-a incendiat. Ramasitele acestuia au fost ingropate in curtea din spatele casei. Ele au fost descoperite abia pe 14 iulie.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Toata lumea este socata de cruzimea tinerei despre care apropiatii au numai cuvinte de lauda.

"Nu bea, nu fuma, nu mergea la petreceri. In timpul liber lucra la un centru pentru ajutorarea copiilor cu nevoi speciale.

Absolvise liceul si urma sa mearga la facultate", au declarat apropiatii lui Brooke care este acum cercetata pentru omor.

Sursa: Crime Watch Daily

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI