Close sidebar
Close sidebar

CSM a respins a treia acţiune disciplinară a Inspecţiei Judiciare faţă de Laura Codruţa Kovesi

Secţia pentru procurori în materie disciplinară a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a respins, luni, una dintre acţiunile Inspecţiei Judiciare care o vizează pe Laura Codruţa Kovesi.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Fosta şefă a DNA era acuzată că ar fi inserat date confidenţiale într-un comunicat de presă. În cazul unei alte acţiuni disciplinare, în care este cercetat şi Marius Iacob, decizia a fost amânată pentru 18 septembrie.

”Inspectorii judiciari au reţinut că procurorul a inserat în comunicatul de presă nr. 126/VIII/3/2018 pasaje din înregistrările discuţiilor purtate la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Ploieşti, despre care a luat cunoştinţă în exercitarea funcţiei şi care constituiau probe într-un dosar înregistrat la Direcţia Naţională Anticorupţie- Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie”, anunţa IJ.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Decizia de luni este cu drept de recurs in termen la completul de 5 judecatori de la Curtea Supremă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI