S-a mutat intr-un apartement superb, pe care si l-a cumparat din banii obtinuti de la show-ul de televiziune la care a participat.

In urma cu peste zece ani, "mama Vio”, asistent maternal, a vazut la televizor ca o fetiţa fara maini fusese abandonata la nastere la Maternitatea din Targoviste. A mers sa-i faca o vizita si a fost dragoste la prima vedere.

"Mama Vio" este cea care a inscris-o pe micuta la scoala Populara de Arta, la canto si desen. "Am avut un vis in care Alberta era pe scena si toata lumea era in picioare si o aclama si eu eram in dreapta ei si mi-am dat seama ca Dumnezeu imi da mie aceasta misiune", povestea in trecut Viorica Parvan, asistent maternal.

Lorelai Mosnegutu, care a fost ajutata de Gigi Becali, canta la orga, deseneaza si scrie poezii, in ciuda faptului ca nu are maini.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pe langa talentul sau muzical, Lorelai a scris pana astazi nu mai putin de 4 carti, printre care "Zambet de inger" si "Eroii, iubirile mele". Lorelai scrie cu degetele de la picioare, fie cu pixul pe hartie, fie direct pe tastele laptop-ului, iar lipsa mainilor nu o deranjeaza absolut deloc.

Micuta de doar 11 ani din Targoviste i-a impresionat pe toti cei prezenti cu povestea ei de viata.

Alberta Mosnegutu, sau Lorelai, cum ii place sa fie numita, s-a nascut fara maini, fara femur la ambele picioare si inca de la nastere, copila a fost diagnosticata cu sindromul plurimalformativ.

Lorelai Mosnegutu a castigat o emisunea de talente in anul 2017 si premiul de 120.000 de euro.
Din banii castigati la competitie, adolescenta si-a cumparat un un apartament in zona Popesti-Leordeni.

Locuinta lui Lorelai Mosnegutu are doua camere, este situat la parter si are gradina. Apartamentul a costat 57.000 de euro.

In cadrul unei emisuni TV, Lorelai Mosnegutu si-a aratat apartamentul. Adolescenta este extrem de incantata cum arata casa in care locuieste acum.

"Mi-am facut dormitorul exact cum am vrut. Cu poze cu mine mica. Am facut primul meu Craciun aici, in acest apartament. prin octombrie am gasit apartamentul, dupa patru apartamente vizionate", a explicat Lorelai Mosnegutu.

Intregul mobilier este conceput astfel incat adolescenta sa se poata descurca, desi nu are maini.

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si