De la un sezon estival la altul, prețurile de pe litoralul românesc cresc simțitor. Românii care, începând cu data de 1 mai, au început să vină pe litoral au rămas surprinși de sumele pe care trebuie să le scoată din buzunare.

Printre serviciile ale căror preț s-a majorat este și închirierea unui șezlong.

Citește și: Povestea unei îngrijitoare care a ajuns patroană de pensiune în Maldive. Femeia de 51 de ani se bucură de un adevărat succes. „Sunt fericită cu 800 euro pe lună”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

sezlonguri, litoral, preturi vacanta, turisti romani

Prețurile de pe litoral i-au speriat pe unii turiști.

[Sursa foto: Pexels]

Cât te costă să faci plajă

Prima lună de vară a adus și creșteri de preț pe litoralul românesc, în special în Mamaia. Chiar dacă programul „Litoralul pentru toți” este în plină desfășurare, prețurile din unele stațiuni de la Marea Neagră sunt cu mult peste cele din alte destinații de vacanță, mai populare printre turiști la nivel internațional.

În acest moment, pentru un șezlong în Mamaia turiștii trebuie să achite până la 50 de lei. În Grecia, de exemplu, un șezlong care vine însoțit de umbrelă poate costa în jur de 10 euro.

Însă prețurile nu sunt singurul aspect de pe litoral  care îi nemulțumește pe unii turiști. După modernizarea plajelor din Mamaia și Eforie, oamenii s-au plâns că au rămas zeci de metri de nisip neamenajat, însă prețurile nu au scăzut nici pe departe.

Citește și: VIDEO Maxime de 34 de grade! În ce zonă a țării va fi cel mai cald în această săptămână?

sezlonguri, litoral, preturi vacanta, turisti romani

Șezlongurile, din ce în ce mai costisitoare.

[Sursa foto: Unsplash]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si