Reputatul compozitor Dumitru Lupu, care implinise pe 25 mai frumoasa varsta de 65 de ani, s-a stins sambata dimineata din viata, in bratele fiicei, ca urmare a unui infarct.
 
 
Casatorit cu solista Ileana Sipoteanu, Lupu- creatorul multor slagare care au facut senzatie inainte de 1989- isi declarase revolta si furia cu cateva zile inainte de moarte, cand comentase la un material care se referea la cazul dramatic al unui tanar omorat in bataie de un "rival", pentru ca-si aparase iubita. 
 
"Omorat de un las!", a scris Dumitru Lupu pe Facebook, revoltat de tragedia in care Valentin (32 de ani), din Slobozia, a murit lovindu-se cu capul de bordura dupa ce incaasase un pumn de la un tanar care ii abordase logodnica dupa festivalul Neversea.

 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si