Close sidebar
Close sidebar

Cu ce durere in suflet s-a stins compozitorul Dumitru Lupu! Vezi cazul care l-a marcat pe celebrul muzician: "Omorat de un las!"

Dumitru Lupu a murit sambata, la 65 de ani.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Reputatul compozitor Dumitru Lupu, care implinise pe 25 mai frumoasa varsta de 65 de ani, s-a stins sambata dimineata din viata, in bratele fiicei, ca urmare a unui infarct.
 
 
Casatorit cu solista Ileana Sipoteanu, Lupu- creatorul multor slagare care au facut senzatie inainte de 1989- isi declarase revolta si furia cu cateva zile inainte de moarte, cand comentase la un material care se referea la cazul dramatic al unui tanar omorat in bataie de un "rival", pentru ca-si aparase iubita. 
 
"Omorat de un las!", a scris Dumitru Lupu pe Facebook, revoltat de tragedia in care Valentin (32 de ani), din Slobozia, a murit lovindu-se cu capul de bordura dupa ce incaasase un pumn de la un tanar care ii abordase logodnica dupa festivalul Neversea.

 

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI