Close sidebar
Close sidebar

Cu ce își ocupă timpul Elena Băsescu. Fata fostului președinte al României are mare grijă de copiii săi

Elena Băsescu este o mamă model pentru copiii săi și, de curând, fiica fostului președinte și-a găsit un job în presă.

Ana-Maria Costea,

Cu ce își ocupă timpul Elena Băsescu. Fata fostului președinte al României are mare grijă de copiii săi


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Fiica lui Traian Băsescu, fostul președinte al României, ține foarte mult la copiii săi și are grijă de ei la orice pas, ei fiind 3 la număr. 

Elena Băsescu a dispărut din lumina reflectoarelor și din spațiul public, motiv pentru care admiratorii ei se întreaba cu ce se ocupă în prezent.

Citește și: Cum arată casa de protocol în care a locuit Traian Băsescu. A fost eliberată, dupa ce fostul Preșdinte al României a fost declarat colaborator al Securității

Elena Băsescu își dedică timpul copiilor ei

Fanii Elenei Băsescu se tot întreabă ce a mai făcut în ultima vreme. Chiar dacă nu a mai fost văzută pe micile ecrane și nici pe Internet, vedeta a avut grijă de copiii săi, însă, odată cu venirea Noului An, europarlamentara are un nou job!

Elena Băsescu a început anul așa cum multă lume își dorește. Fosta europarlamentară, ajunsă la vârsta de 42 de ani, și-a găsit un job total diferit de ceea ce a făcut până acum. 

Citește și: Băsescu a eliberat vila de protocol din Primăverii

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Potrivit ziarele.com, fiica fostului președinte al României  ar lucra într-o redacție de știri. Elena Băsescu ar lucra la Aleph News, job pe care l-ar fi început chiar la începutul anului 2023, după ce a fost europarlamentar între 2009-2014, iar în 2016 se angajase la Camera de Comerț și Industrie, la departamentul de Relații Internaționale.

Elena Băsescu a demonstrat în repetate rânduri că este o mamă model. Fosta europarlamentară le poartă o grijă deosebite celor două fetițe și băiatului său și niciodată nu ezită să investească oricât de mulți bani în educația lor.

Citește și: Traian Băsescu a împlinit astăzi 71 de ani. Ce avere are fostul președinte al României

De ce a colaborat Traian Băsescu cu Securitatea

Instanța a decis, în baza documentelor depuse de Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securității (CNSAS), că fostul președinte al României, Traian Băsescu, a colaborat cu fosta Securitate. Acesta a avut gradul de locotenent-colonel și ar fi dat două note informative olografe care erau semnate cu numele de cod „Petrov”. 

Potrivit CNSAS, de-a lungul colaborării pe care a avut-o cu Securitatea, Traian Băsescu, furniza informații prin care își denunța colegii de facultate și de la locul de muncă pentru „activități potrivnice regimului totalitar comunist”, printre care se numărau intenția de a pleca în străinătate, relația cu cetățeni străini.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Acestea erau consemnate în note informative ce datau din 05.05.1975. 

Citeste si:  Lovitură după lovitură pentru Traian Băsescu. Ce amendă a primit fostul președinte după accidentul provocat în Capitală

Traian Băsescu ar fi dat note informative ce au dus la menținerea în țară a unui fost coleg de Marină. Documentele depuse de CNSAS au arătat că fostul președinte Traian Băsescu avea un ofițer de legătură desemnat de fosta Securitate cu gradul de locotenent-colonel, și că ar fi dat două note informative olografe. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI