Close sidebar
Close sidebar

Cu ce probleme va veti intalni in viata, in functie de zodie!

Se spune ca fiecare persoana are un blestem al sortii care, in cele din urma, se va rasfrange asupra vietii. De multe ori, acest blestem are legatura si cu carcateristicile fiecarei zodii in parte.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Berbec
Nu se poate sa existe o persoana mai hotarata ca nativul Berbec. Atunci cand isi pune ceva in gand, actioneaza si indeplineste. Dincolo de ambitia sa, el poarta cu sine o suferinta enorma, aceea de a nu fi apreciat la adevarata valoare. Blestemul sau este sa fie mereu inconjurat de oameni ipocriti, care il invidiaza si care ii doresc raul.

Taur
Este impulsiv si dificil, dar e bine sa il ai prin preajma la greu. Dincolo de defectele sale, nativul Taur este o persoana sufletista, care stie sa fie alaturi cuiva atunci cand are nevoie. El este legat de un blestem, acela ca, uneori, poate fi atat de bun, incat sa ajunga sa regrete acest lucru.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI