La nici doi ani de cand s-a maritat cu Bogdan Diaconu, liderul Partidului Romania Unita (PRU), fosta gimnasta Maria Olaru a anuntat ca s-a separat de acesta. "Prin acest mesaj, anunţ pe oricine se arată interesat de persoana mea, că am divorţat, prin procedură notarială, de fostul meu soţ. Despărţirea efectivă s-a produs de la jumătatea anului 2016, atunci când m-am convins că avem idei diametral opuse, ireconciliabile, asupra principalelor valori morale în jurul cărora se coaglează o familie normală, onorabilă.

Faptul că n-am introdus încă de atunci actele de divorţ se datorează activităţilor sale politice, în care nu m-am amestecat niciodată, înţelegând că sunt chestiuni care nu mă privesc, chiar dacă eram tot mai în dezacord cu ele. Deşi trăiam separaţi n-am vrut să fiu acuzată, sau doar bănuită, că aş fi contribuit, prin decizia mea, la eşecul său politic. Cu atât mai puţin că aş fi ales divorţul după ce n-a mai fost deputat”, a dezvaluit Maria Olaru. Partajul nu va fi o problema, pentru ca Diaconu si Olaru nu aveau bunuri in comun.
Conform ultimei declaratii de avere a lui Diaconu, din aprilie 2016, Olaru avea pe numele ei trei terenuri pe care le cumparase si alte trei pe care le mostenise, un apartament si o casa cumparate, dar si o casa mostenita. La randul sau, Diaconu nu avea pe numele lui decat un apartament, dobandit prin donatie.
Olaru detine si alte bunuri, o masina cumparata in 2010, dar si bijuterii, dobandite in 2003, estimate la 10.000 de euro.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si