Iolanda Bianca Buzilă este o tânără de 24 de ani din Toplița, județul Harghita, care locuiește de 8 ani în Austria. Tânăra este printre primele concurente care a pășit în Casa Iubirii și a emoționat-o pe Andreea Mantea, motivul fiind bunica ei.

Citeste si: Cu ce se ocupă Mihai Dunca de la emisiunea „Casa iubirii”

„ Mă susține foarte mult.

Mi-a spus să fiu eu să încerc să nu vorbesc prea mult, pentru că vorbesc foarte mult și să încerc să fiu cât se poate de reală, pentru că ea are încredere în mine, crescându-mă și cunoscându-mă. Îi mulțumesc și acum pentru asta!”, a spus Iolanda Buzilă despre bunica sa.

Cu ce s-a ocupat Iolanda înainte să vină în Casa Iubirii

Înainte să plece din Austria și să participe la show-ul Casa Iubirii, Iolanda a lucrat în cadrul unei firme de pariuri sportive, fiind operator de casă. Tânăra mai are și talent artistic, cochetând cu domeniul muzicii și cu cel al picturii.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Cu ce se ocupă Cătălin Comăniță de la emisiunea Casa Iubirii? Muncește de la vârsta de 16 ani și se mândrește cu asta

Tânăra nu a reușit să își găsească perechea, în cei 8 ani în care a stat în Austria, deși a mai avut relații.

Iolanda își dorește să își găsească alesul care o va completa, iar dacă acest lucru va fi posibil, tânăra se va muta în România.

Citeste si: Cine sunt concurenții de la “Casa iubirii”, reality show-ul momentului, prezentat de Andreea Mantea, la Kanal D

„  Bărbatul perfect ar trebui să fie calm, dar să fie și vorbăreț. Știu că e un paradox, dar vreau să și vorbească când e cazul, dar să fie foarte calm în timp ce vorbește.”, a răspuns Iolanda, atunci când a fost întrebată de către  Andreea Mantea. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si