Un curier și-a cerut iubita în căsătorie într-un mod inedit: și-a tatuaj pe piept întrebarea „Te căsătorești cu mine?”

Smitten Bruno Neves, în vârstă de 33 de ani a mers cu prietena sa, Patricia Calado, de 34 de ani, la studioul de tatuaje, iar după 45 de minute i-a arătat acesteia mesajul inscripționat pe piele, pentru care avea două variante de răspuns, da și nu, și acestea tatuate.

Inițial confuză, Patricia a ales varianta să se căsătorească cu iubitul, bifând Da pe pieptul lui.

Citeste si: Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu, scandal uriaș după moartea soțului ei: ”A fost trecut la COVID, deși nu avea nici un simptom! Nu pot să-l îngrop creștinește!”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Bruno Neves, care se mândrește cu o colecție de 20 de tatuaje, a declarat: „A fost un vis devenit realitate”. Bărbatul a mai spus că dacă nu ar fi fost epidemia de coronavirus ar fi făcut gestul mai devreme. El plănuise tatuajul de aproximativ cinci sau șase luni.

Citeste si: Am aflat salariul fabulos pe care-l primește Radu Tudor de la Antena 3! Soția Irina, angajată în ministerul de externe, a dezvăluit totul EXCLUSIV

„Suntem împreună de un an și jumătate- dar sunt absolut sigur despre Patricia. Am petrecut fiecare zi împreună în ultimii doi ani și am văzut cum se leagă familiile noastre, așa că nu mi-a fost frică să-i propun”, a mai susținut acesta.

Viitoarea soție a bifat DA pe pieptul logodnicului

Și-a făcut un tatuaj pe gleznă cu simbolul norocului. Apoi viața ei s-a schimbat radical

O tânără de 15 ani din Australia și-a făcut un tatuaj pe gleznă cu simbolul norocului Dreamcather, dar nu a bănuit ce probleme aveau să urmeze.

La acel moment, fata locuia cu tatăl său întrucât părinții divorțaseră. Cum părintele său avea el însuși tatuaje, i-a dat voie, însă mama NU. Mai mult, femeia a făcut plângere împotriva fostului soț susținând că nu și-a dat permisiunea. Tânăra și-a făcut tatuajul și nu a mai vorbit cu mama ei din acel moment.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si