Close sidebar
Close sidebar

Cu cine doarme Andra Volos de la „Puterea Dragostei” în Italia. Bogdan Mocanu a fost dat uitării

Cu cine doarme Andra Volos de la „Puterea Dragostei” în Italia?! Fanii au rămas uimiți. Oare fata l-a dat uitării pe Bogdan Mocanu ?!

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cu cine doarme Andra Volos de la „Puterea Dragostei” în Italia. Bogdan Mocanu a fost dat uitării?! Fanii cuplului au rămas uimiți. Andra Volos a postat un clip video pe contul său oficial de Instagram în care arată cum cineva doarme pe umărul ei. Suspansul nu a durat mult, căci Andra a filmat imediat capul prietenei sale care dormea lângă ea.

Cu cine doarme Andra Volos de la „Puterea Dragostei” în Italia. Bogdan Mocanu a fost dat uitării

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Andra Volos de la „Puterea Dragostei”, apariție neașteptată în Italia. Cu cine s-a întâlnit bruneta

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei, probleme înainte de gală: "Direct îmi închid contul de YouTube și Dumnezeu cu mila!"

Citeste si: Bogdan de la „Puterea Dragostei”: „Este femeia vieții mele!”

Andra Volos de la „Puterea Dragostei” se află în Italia de zile bune. Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D a declarat că va sta chiar și trei luni în Italia la mama ei. Focoasa brunetă trece printr-o despărțire. Ea evită să vorbească despre subiectul Bogdan Mocanu.

Citeste si: Ramona de la "Puterea dragostei", accidentare grava! Iata ce a patit concurenta si cum i-a alinat durerea Gabriel!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI