Giuly și Robert își continuă frumoasa poveste de dragoste în afara show-ului matrimonial ”Casa Iubirii”, iar după ce au fost descalificați din emisiunea de la Kanal D, cei doi tineri nu au pierdut deloc timpul, așa că și-au făcut bagajele și au plecat direct în Italia.

Foștii concurenți se bucură la maxim de timpul petrecut împreună și au imortalizat o mulțime de momente din Milano, pe care, însă, nu au ezitat să le împărtășească și cu urmăritorii lor de pe rețelele de socializare.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: O tânără își dorea șase intervenții estetice, iar chirurgul găsit online i le-a făcut pe toate odată. După câteva zile a murit- antena3.ro

Citeste si: Autoritățile au trimis un elicopter în localitatea Țăndărei. Peste 200 de polițiști și jandarmi au descins în mai multe case- wowbiz.ro

Așa se face că, direct de la un obiectiv turistic extrem de cunoscut din orașul unde se află acum, Giuly și Robert au postat mai multe fotografii, iar fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii, felicitându-i pe cei doi îndrăgostiți pentru frumoasa poveste de dragoste pe care o trăiesc.

Totuși, asta nu e tot, căci și un mesaj de-a dreptul neașteptat a apărut pe contul fostei concurente, fix după ce a făcut publice imaginile: „Cu copilul”.

Citește mai mult pe WOWbiz.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si