Acestia s-au speriat ca artista a patit ceva, pentru ca nu raspundea la usa, iar, din pacate, temerea lor a fost confirmata! Artista a fost gasita in stare grava in casa!

Actrita nu mai dadea niciun semn, iar de teama ca aceasta sa nu fi patit ceva, vecinii

au anuntat imediat Politia. "Am inteles ca intr-o noapte i-a fost foarte rau si a trebuit sa anunte politia, sa sparga usa ca sa poata fi luata", a declarat astazi administratorul blocului in care a locuit Cristina Stamate. Din nefericire, indragita actrita a fost gasita in apartament si a fost dusa de urgenta la spital.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: A renunțat la viața din SUA și și-a cumpărat o insulă în Finlanda cu banii de-o garsonieră confort redus în România- antena3.ro

Actrita Cristina Stamate, in vârsta de 71 de ani, a murit la Spitalul

Floreasca, luni dimineata, la 4 zile dupa decesul Stelei Popescu. Marti, de la ora 10:00, cei care au indragit-o pe actrita vor putea sa-i aduca un ultim omagiu in foaierul Teatrului Constantin Tanase. Miercuri, Cristina Stamate va fi inmormântata la cimitirul Bellu, din Capitala.

Sursa: cancan


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si