Un băiețel în vârstă de 11 ani a ajuns la sufletele unor clienți dintr-un supermarket, dar a impresionat și internauții, după ce cazul a fost mediatizat. Băiețelul a dat dovadă de un act de bunătate cum rar se întâlnește și a reușit să-i emoționeze până la lacrimi pe martori. 

Ei spun că „nu va fi uitat niciodată”.

„Sunt foarte mândră de el”

Rhys Tailor a economisit câțiva bănuți pentru a-și putea achiziționa ghetuțe noi de fotbal. El a decis, până la urmă, să-și cumpere doar un tricou și a rămas cu câțiva bani în plus. 

Citește și: Bianca Drăgușanu, mesaj de Ziua Copilului pentru Sofia. Cum i s-a schimbat viața de când a născut-o

Văzând un bărbat în vârstă, neputincios și în nevoie, copilul a decis să îi plătească bărbatului cumpărăturile cu ultimii bănuți rămași, deoarece el nu-și permitea, relatează  Mirror.

„Mi-a spus că bărbatul se chinuia să-și plătească cumpărăturile. Nu a vrut să-mi spună la început, dar când am aflat i-am spus că este un gest atât de frumos. A cumpărat mâncare și pentru un bărbat fără adăpost și a venit acasă cu o surpriză pentru mine, a tipărit o poză cu mine și cu el. Încerc să-l învăț că lumea este materialistă, dar oamenii nu își vor aminti lucruri pe care le cumperi, își amintesc cum îi faci să se simtă.

Am spus că nu trebuie să fie bani, singurul lucru pe care trebuie să-l acordăm este timpul nostru, vorbind cu oamenii, întrebându-i cum se simt. Îl învăț că fericirea este un produs secundar al trăirii și să fii bun și iubitor. Sunt foarte mândră de el și a spus că se simte mai bine pentru că a făcut asta, decât pentru că și-a cumpărat acel tricou

a declarat Katie, mama copilului.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Concurenții din ”Casa Iubirii” s-au transformat în copii. Băieții au fost chemați în camera roșie de către fete

„Vreau să ajut lumea”

Gestul incredibil al lui Rhys nu a trecut neobservat. O postare pe Facebook a strâns, recent, sute de comentarii, după ce un client al supermarketului a decis să împărtășească gestul emoționant al copilului cu restul lumii.

El cumpăra doar un articol. Dar a insistat să plătească pentru cumpărăturile domnului, care era în spatele lui, la coadă. Când bărbatul l-a întrebat pe băiat <<de ce?>>, baiatul a raspuns "Vreau sa ajut lumea". Apoi a platit pentru cumparaturile barbatului", scrie la descrierea postării. 

Internauții, emoționați până la lacrimi de gestul micuțului

Atât băiețelul, cât și părinții lui au fost lăudați în descrierea postării.

Oamenilor le-au dat lacrimile atunci când au văzut ce suflet bun are copilul. 

Citește și: Nicolae Ciucă, mesaj de Ziua Copilului: ”Fără şcoală, evoluţia nu ar fi posibilă, dezvoltarea copiilor nu ar avea perspectivă”

Pentru părinții lui Rhys Taylor, ce tânăr amabil și plin de compasiune ați crescut. Nu numai că a ajutat pe cineva, dar a atins și inima tuturor. Cu toții aveam lacrimi în ochi, un gest atât de altruist și chibzuit. Pentru Rhys Taylor, ești o legendă care ne-a   făcut să credem  în umanitate, bunătatea ta nu va fi uitată niciodată.

Auzim atât de multe despre tineri care provoacă probleme, dar Rhys este dovada vie că avem și o mulțime de tineri uimitori, care pot  învăța  adulții cum să fim amabili, cum să punem o altă persoană înaintea noastră. Cred că Rhys Taylor merită respectul și admirația noastră maximă. El este unic și nu-i voi uita niciodată bunătatea. Viața este atât de grea în acest moment, dar tineri precum Rhys fac lumea un loc mai bun", scrie în descrierea postării. 

Internauții au fost profund impresionați de gestul copilului.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Un nou parc deschis de Ziua Copilului

„Ce tânăr drăguț, amabil și grijuliu, ți-ai făcut părinții mândri”

„Bravo Rhys. Mama lui trebuie să fie mândră, ai crescut un fiu frumos cu o inimă de aur”

Îi doresc tânărului tău toată fericirea, norocul și dragostea” Sunt doar câteva dintre comentariile lăsate la postare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si