Deși nu au divorțat încă, cei doi au decis să pună punct relației de mai multă vreme. Primul care și-ar fi refăcut viața este artistul. În presă au apărut imagini cu el și iubita sa.

„Subiectul asta s-a inchis pentru mine in momentul in care am decis ca e cel mai bine sa o luam pe drumuri separate! Ce face Culita acum e strict problema lui, e responsabilitatea lui! Daca Mihaela e iubita lui il felicit! E o fata frumoasa si se potrivesc!”, a declarat Carmen de la Sălciua, potrivit cancan.ro.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cu cine se iubește Carmen de la Sălciua

Astăzi, însă, în presa mondenă a apărut informația că și Carmen și-ar fi refăcut viața și nu cu un oarecare bărbat, ci cu prietenul fostului ei soț.

„Este prietenul meu, nu al ei, cum a declarat ea, că e prietenul nostru. Ulterior, ea s-a combinat cu el, care e prietenul (n.r.

iubitul) ei de 5-6 luni de zile. Eu am toate mesajele lor la mine în telefon, pentru că am avut parola ei. Nu m-am dus niciodată cu mesajele alea, pentru că nu am vrut să o denigrez. I-a făcut și o piesă. Ei au trăit o iubire interzisă. Dacă ascultați versurile, e exact ce au trăit ei doi împreună. (…) Noi când ne-am despărțit, am zis că rămânem prieteni, ne salutăm, dar nici nu ne mai salutăm”, a spus Culiță Sterp.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si