Judecătorii clujeni au respins cererea lui Culiță Sterp după ce a contestat o parte din măsura controlului judiciar cu care s-a ales în urma accidentului pe care l-a provocat. Culiță Sterp este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, dar și pentru că s-a urcat beat şi drogat la volan.

Magistrații au respins solicitarea lui Culiță Sterp de a părăsi țara

Cântărețul ceruse să i se ridice restricția de a părăsi țara pe motiv că are de onorat spectacole în străinătate. Magistraţii de la Judecătoria Cluj i-au respins solicitarea, iar cântărețul rămâne sub control judiciar. 

Citește și: VIDEO- Culiță Sterp a ajuns din nou în fața judecătorilor. Cântărețul cere instanței să fie lăsat să cânte în străinătate

Culiţă Sterp a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile după ce a condus cu viteză peste limita legală în Cluj-Napoca. Cântărețul a refuzat să oprească maşina la semnul agenţilor de poliţie, a trecut pe roşu şi a lovit un alt autoturism care circula regulamentar, apoi a fugit de la locul accidentului, fiind găsit ascuns într-o toaletă ecologică a unui şantier din Cluj-Napoca.

Celălalt șofer implicat în accident nu a depus plângere

În urma verificărilor, s-a constat că în momentul accidentului Culiţă Sterp era beat, iar testele toxicologice au indicat ulterior faptul că era drogat la volan.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Nouă acuzație a polițiștilor. Culiță Sterp ar fi consumat droguri înainte să urce la volan

Pe numele manelistului a fost deschis dosar penal. El a fost dus pentru 24 de ore în arest, iar apoi a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. 

Ulterior, Culiță Sterp s-ar fi împăcat cu șoferul celuilalt autoturism implicat în accident, iar acesta nu a depus plângere împotriva sa la poliție.

Citește și: Cum a ajuns Culiță Sterp să aibă alcoolemia sub 0.8? Gestul care l-a scăpat de pușcărie

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si