Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Iancu Sterp și Denisa Coțolan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cu doar o zi în urmă, cei doi au rostit cel mai important „Da” din viața lor, în fața ofițerului stării civile, iar în mai puțin de o săptămână își vor jura iubire veșnică în fața lui Dumnezeu.

Cununia civilă a fost una restrânsă, iar alături de ei au fost bineînțeles nașii, prietenii și familia.

Ba chiar surorile sale s-au grăbit să îi felicite și au postat mai multe fotografii din ziua cea mare pe rețelele de socializare.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu vedeta care a decis să „păstreze tumoarea” după ce a aflat că are cancer. A refuzat operația- antena3.ro

Citeste si: Cea mai pro-rusă regiune din Republica Moldova. 95% dintre cetățeni au votat împotriva referendumului de aderare la UE- wowbiz.ro

Cu toate acestea, s-au iscat o mulțime de controverse pe rețelele de socializare, după ce Culiță Sterp și partnera sa de viață, Daniela, nu și-au făcut apariția la primărie. Reacțiile internauților nu au încetat să apară, însă ulterior artistul a dezvăluit și care a fost adevăratul motiv pentru care a fost absent la unul dintre cele mai importante evenimente din viața fratelui său. De asemenea, inclusiv partenera sa de viață a avut un cuvânt de spus.

Citește continuarea pe WOWbiz.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si